Pàgines

dimarts, 10 de desembre del 2013

18 raons per estimar-te: Introducció

Quan el meu fill gran va fer 18 anys em va fer il·lusió fer un àlbum que fos representatiu de la seva vida però no volia que fos el típic àlbum que ensenyés les fotos any per any. Vaig voler fer un plantejament diferent. Escullo 18 temes que siguin representatius de la persona: llocs que li agrada anar o estar, trets de caràcter, coses que es repeteixen al llarg dels temps,...) i a partir d’aquest punt vaig mirant totes les fotos que tinc i escullo. Per facilitar-ho organitzo els apartats en carpetes i vaig guardant la foto al lloc que em sembla més adequat.

Cuando mi hijo mayor cumplió 18 años me hizo ilusión hacer un álbum que fuese representativo de su vida pero no quería que fuese el típico álbum que enseña las fotos año por año. Quería hacer un planteamiento distinto. Escojo 18 temas que sean representativas de la persona: sitios que le gusta ir o estar, pinceladas de su carácter, coses que se repiten a lo largo del tiempo,...) y a partir de este punto voy mirando todas las fotos que tengo y escojo. Para facilitar las coses organizo los apartados en carpetas y voy guardando la foto en el sitio que me parece más adecuado.



Com us podeu imaginar cada apartat s’omple de fotos. De totes aquestes fotos en faig una nova selecció per reduir la quantitat i les imprimeixo.

Como os podéis imaginar cada carpeta se llena de fotos. De todas estas fotos hago una nueva selección para reducir la cantidad y las imprimo.
  

Segons la persona (home o dona, l’estil,....) escullo els papers més adequats, segells, decoració  per fer l’àlbum... I en marxa!

Según la persona (sexo, estilo, gustos,...) escojo los papeles más adecuados, los sellos, la decoración para hacer el álbum... Y en marcha!
  



Ja la primera vegada vaig pensar en un títol que com que m’agrada molt he anat mantenint: 18 RAONS PER ESTIMAR-TE. . A partir d’aleshores ha estat el meu típic àlbum de celebració.
El primer va ser el Marc...

Ya la primera vez pensé en un titulo que como me gusta mucho he ido manteniendo: 18 RAZONES PARA QUERERTE. A partir de entonces ha sido mi típico álbum de celebración.
El primero fue Marc…
  

... i després va venir el del Gerard i...

…Y después vino el de Gerard y...


  ...ara li toca a la Carla! Aquests dies estic enfeinada amb el seu àlbum. Us aniré explicant més detalls.


…ahora le toca a Carla! Estos dies estoy muy atareada con su àlbum. Os iré explicando más detalles.

6 comentaris:

Raquel Reyes ha dit...

Es despren tot el sentiment que hi poses a cada treball. Segur segurísim que el de la Carla serà preciòs i tan emotiu com els del Marc i el Gerard. Ja en tinc moltes ganes d'anar veint l'evolució.

Petonets,

Sílvia Scrapbloc ha dit...

És un projecte preciós ja per tot el sentiment que hi poses. Jo també estic desitjant veure'l! Segur que tornarà a ser espectacular.
Petons.

Anònim ha dit...

No em bellugaré d'aqui per veure si publiques ara mateix o dintre de cinc minuts. Te una pinta excepcional.... a més m'ha semblat veure que finalment t'has decantat pels papers de Tilda que vas comprar a Creativa...Ens has deixat amb un tast massa curt.
Petons
Marta

Rosa ha dit...

És un record meravellós i aquesta forma d'agrupar les fotos per temes i no per anys em sembla genial perque simbolitzen molt millor aquests 18 anys de vida. Jo també estic desitjant veure l'evolució d'aquest album. Petons

Esther i Carla ha dit...

Caram! No sabia jo que despertaria tanta espectativa! Gràcies pels vostres comentaris!

Sònia ha dit...

M'ha encantat la idea !!
Espero que vagis ensenyant els teus progresos interiors.
Encara que la teva filla l'esperi, serà especial i li encantarà, n'estic segura.
Felicitats un cop més per la teva elegància en els treballs.
Una abraçada,

Sònia