Pàgines

dimarts, 17 de desembre de 2013

18 raons per estimar-te: Un pas més

Avui parlem de  l’estructura. Quan em plantejo un àlbum de celebració hi ha uns punts que són imprescindibles:
-          La mida: No pot ser petit ja que voldrem posar força fotos.
-          L’estructura: Procuro establir una distribució de la pàgina bàsica i la repeteixo a tot l’àlbum.
-          L’enquadernació: L’espiral o Wiro són les que em resulten més pràctiques quan hi ha moltes pàgines.

Hoy hablamos de la estructura. Cuando me planteo un álbum de celebración hay unos puntos que son imprescindibles:
-          La medida: No puede ser pequeño ya que querremos que tanga bastantes fotos.
-          La estructura: Procuro establecer una distribución de la página básica y la repito en todo el álbum.
-          La encuadernación: El espiral o Wiro son las que me resultan más prácticas cuando hay muchas páginas.
Una plantilla que em resulta molt pràctica és seguir la mateixa forma que té la pàgina de l’àlbum: un quadrat  o un rectangle... Distribueixo les fotos i acabo de completar la distribució amb papers i cartolines.

Una plantilla que me resulta muy práctica es seguir la misma forma que tiene l página del álbum: un cuadrado o un rectángulo.... Distribuyo las fotos y acabo de completar la distribución con papeles y cartulinas. Quan ja tinc la idea bàsica pensada busco algun motiu de decoració que es repeteix al llarg de l’àlbum i que dóna continuïtat. Procuro buscar alguna cosa que identifiqui la persona que rebrà l’àlbum. És una manera de fer el projecte més personal.
El Gerard sempre va ser un nen que jugava amb cordes. Quan li preguntaves que volia que li regaléssim sempre demanava cordes de colors, gruixudes, d’escalada,.... Vaig pensar que era un bon motiu decoratiu. A totes les pàgines del seu àlbum vaig fer servir el cordill.

Cuando ya tengo la idea básica pensada, busco algún motivo de decoración que se repite a lo largo del álbum y que da continuidad. Procuro buscar alguno cosa que identifique la persona que recibirá el álbum y que da continuidad. Es una forma de hacer el proyecto más personal.
Gerard siempre fue un niño que jugaba con cuerdas. Cuando le preguntabas que quería que le regalásemos siempre pedía cuerdas de colores, gruesas, de escalada,... Pensé que era un buen motivo decorativo. En todas las páginas de su álbum utilicé el cordel.


I per últim el text que explica el perquè del motiu per estimar. El diari pot ser una part decorativa de la pàgina. També pot estar amagat amb una butxaca, un sobre,... Si la persona és molt reservada aquesta és una bona opció.
 Y por último el texto que explica el porqué del motivo para querer. El diario puede ser una parte decorativa de la página. También puede estar escondida en un bolsillo, un sobre,... Si la persona es muy reservada esta es una buena opción.6 comentaris:

Sílvia Scrapbloc ha dit...

Tot aquest procès està sent molt interessant i inspirador! Gràcies!
Petons

Teresa Gutierrez ha dit...

Muchas gracias por la explicación. Muy práctico lo de poner primero las fotos y después rellenar con papel. El adorno de las notas musicales, me ha encantado.
Bs

scraprosarr2 ha dit...

Gracies esthet per compartir les teves idees!!
Petonets

scraprosarr2 ha dit...

Gracies esthet per compartir les teves idees!!
Petonets

Anònim ha dit...

Guauuuu... Gràcies Esther! Sempre aprenc de tu. Amb aquesta entrada queda pales que l'Scrap va mes enllà de fer manualitats amb papers. Salut i petons. Marta

Sònia ha dit...

M'ha emocionat...
Decididament et copiaré la idea que tan amablement has compartit, quan arribi el moment.
Quina manera més maca de dir que estimes!!
Moltes gràcies,

Sònia