Pàgines

dimarts, 24 de desembre de 2013

18 raons per estimar-te: L'àlbum acabat

Per fi ha arribat el dia! Ja tinc l’àlbum acabat!

¡Por fin ha llegado el día! ¡Ya tengo el àlbum acabado!Seguint les línies generals que ja us he anat explicant aquest cop he tornat a enquadernar-lo amb wiro. Ha resultat un àlbum molt gruixut i aquest mètode novament m’ha resultat el més pràctic.

Siguiendo las líneas generales que ya os he ido explicando esta vez he vuelto a encuadernarlo con wiro. Ha resultado un álbum muy grueso y este método nuevamente me ha resultado el más práctico.


En tot l’àlbum he seguit la plantilla d’aquesta pàgina.

En todo el álbum he seguido la plantilla de esta página.


He anat variant l’ordre segons les fotos i la inspiració.

He ido variando el orden según las fotos y la inspiración. En alguna pàgina però no he seguit la plantilla.

En alguna página no he seguido la plantilla.


Cada tema ha ocupat dues pàgines.

Cada tema ha ocupado dos páginas.El motiu que he utilitzat a totes les pàgines com a motiu de repetició i d’unió ha estat l’estel.

El motivo que he utilizado en todas las páginas como motivo de repetición y de unión ha sido la estrella.


El text que he escrit per a cada una de les paraules que han servit de títol l’he fet en unes etiquetes que he guardat sota una foto.

El texto que he escrito para cada una de las palabras que han servido de título lo he hecho en unes etiquetes que he guardado bajo una foto. Ja tinc l’àlbum apunt per donar-te’l. Felicitats Carla!

Ya tengo el álbum a punto para dártelo. ¡Felicidades Carla!

4 comentaris:

Elena ha dit...

Oh! És precios i molt emotiu!!!

Moltes felicitats a la Carla, i a la mare per despcomtat!

Ptns!

Rosa ha dit...

És preciós, Esther. I tan delicat! Segur que li encantarà i és un record per tota la vida. Aprofito per desitjar-te un molt Bon Nadal i una bona entrada d'any. Petons

Anònim ha dit...

Esther, precios com sempre... De ben segur que li encantara. Es delicat i impecable. Felicitats Carla!! Bon Nadal! Marta

Núria Moltó Miralles ha dit...

Hola Esther!! Acabo de descobrir el teu blog per casualitat. La meva filla d'aqui pocs dies cumplirà 18 anys, M'has donat una bona idea. No se si ho aconsseguiré, però intnetaré fer un petit album que recolli part d'ella.
Moltes gràcies pr les teves explicacions. Amb el teu permís em quedaré per aquí. Et deixo la meva adreça per si vols coneixe'm una mica millor. Una abraçada!!

http://wordsandpatch.blogspòt.com