Pàgines

dimarts, 19 de novembre del 2013

Una targeta per un aniversari especial

Quan arriba l’aniversari d’un familiar o amic i el que li vols regalar són diners sempre tenim l’scrap que ens ajuda a fer que el regal es converteixi en alguna cosa especial. Necessitarem una butxaca per guardar els dinerets i la resta…a crear.
En aquesta ocasió el meu cosí celebrava un número rodó i el dia es mereixia una presentació especial.
Els papers de 100 x 100 Manualidades semblaven estar fets per l’ocasió: sobrietat, elegància, seriositat,… y com a decoració, un Botó Creatiu de Station Scrap.

Cuando llega el cumpleaños de un familiar o amigo y lo que  quieres regalar es dinero siempre está el scrap que nos ayuda a hacer que el regalo se convierta en algo especial. Necesitaremos un bolsillo para guardar el dinerito y el resto..... a crear.
En esta ocasión mi primo celebraba un número redondo y el día se merecía una presentación especial.
Los papeles de 100 x 100 Manualidades parecían estar hechos a medida para la ocasión: sobriedad, elegancia, seriedad,... y como broche de oro, un Botón Creativo de Station Scrap.







Per completar la targeta, un sobre fet amb el Envelope Punch Board de We R Memory Keepers. L’Elena en un dels seus fantàstics vídeos ens va ensenyar a utilitzar-lo. Per donar relleu a la pestanya que tanca el sobre he utilitzat les noves plaques de d'embossing de Toga.


Para completar la tarjeta, un sobre hecho con Envelope Punch Board de We R Memory Keepers.. Elena en uno de sus fantásticos vídeos nos enseñó a utilizarlo.Para dar relieve a la pestaña que cierra el sobre  he utilizado las nuevas placas de embossing de Toga.





8 comentaris:

Shei ha dit...

Què bonica ha quedat!
Kissitos!!

Raquel Reyes ha dit...

ESther és pura elegància m'encanta, la trobo tan bonica !!!!

Petonets

Sílvia Scrapbloc ha dit...

la trobo magnífica! I el sobre, impressionant! L'elecció dels papers i els detalls , immillorables. En resum, me'encanta!
petons. Sílvia

scraprosarr2 ha dit...

Oh!!! m'encanta esther!!!! Masculina, elegant, perfecte!!!!!!
Felicitats!
Petonets
Rosa

Sònia ha dit...

És ideal en tots els seus detalls!!
Felicitats per la creació i gràcies per compartir-la.

Sònia

ARIADNA ha dit...

Hola! Tens molt bon gust! Sóc l'Ariadna de picamanetes.blogspot.com i em fa molta il.lusió passar-te el premi One Lovely Blog Award. Si el passes pel meu blog ho veuràs. M'encanta el que fas! Felicitats!

Anònim ha dit...

Esther, cada cosa que fas m'agrada més!!!! Tota ella és elegant, deixa un bon gust de boca increíble. Jo voldria saber transmetre tant amb tant poc...però encara em queda camí per recòrrer Gracies per compartir. Marta

tesascrap ha dit...

¡Es preciosa Esther!. Muy elegante y llena de detalles. Gracias por mostrarla. Besos.