Pàgines

dimarts, 26 de novembre del 2013

Llista de regals

Cada any per aquestes dates comença el compte enrere. Sembla que el món s’acaba i ho hem de resoldre tot abans de les festes de Nadal. Quina bojeria!
Una de les tasques que ens venen ara és la de comprar els regals pels de casa.
Des de fa anys jo em faig llistes del que fa il·lusió a cada un, del que necessita. A partir d’aquestes llistes ens convertim en Rei blanc, Rei ros i Rei negre.
 A partir de les cartes típiques que utilitzen els nens per escriure la carta als reis he fet les tapes d’aquesta llibreta.

Cada año por estas fechas empieza la cuenta atrás. Parece que el mundo se acaba y lo tenemos que resolver todo antes de las fiestas de Navidad. ¡Qué locura!
Uno de los Trabajos que nos vienen es la de comprar los regalos para los de casa.
Desde hace años yo hago listas de lo que hace ilusión a cada uno, de lo que necesitan. A partir de estas listas nos convertimos en Rey blanco, Rey rubio y Rey negro.
 A partir de las cartas típicas que utilizan los niños para escribir la carta a los reyes he hecho las tapas de esta libreta.



 A dins per fer-la més divertida he troquelat amb els Dies  de Toga unes estrelles que ajuden a donar dinamisme a la llibreta.

Dentro para hacerla más divertida he troquelado con las Dies  de Toga  unes estrelles que ayudan a dar dinamismo a la libertad.



Per poder donar color a les pàgines he utilitzat whasi tape, i uns segells de nadal de Toga que ara ha tret en castellà. Aquí

Para poder dar color a las páginas he utilizado whasi tape, y unos sellos de navidad de Toga que ahora ha hecho en castellano. Aquí.



També he folrat amb whasi tape una etiqueta que està estampada amb els mateixos segells de Toga. L’ha he enganxat darrera d’una estrella i així tenim una estrella amb estampat al darrera i una etiqueta per l’altre costat de la pàgina.

También he forrado con whasi tape una etiqueta que he estampado con los mismos sellos de Toga. La he pegado detrás de una estrella y así tenemos una estrella estampada detrás y una etiqueta por el otro lado de la página.




Quines llistes més xules tindré aquest any!

¡Qué listas más chulas tendré este año!

3 comentaris:

ARIADNA ha dit...

Molt xulaaaaa! Aquí hi caben moltes coses per demanar! ;-)

Shei ha dit...

Te ha quedado genial! Unas listas preciosísimas te van a quedar! jeje!
Kissitos!!

Sònia ha dit...

Jo també faig llistes d'aquestes: al llarg de tot l'any, agafo les idees al vol. Però ho apuntava en una llibreteta mona però simple.
Per l'any vinent, estarà feta amb molt d'estil,gràcies a tu.
M'ha encantat especialment l'estrella amb fons de washi.
Fins aviat.

Sònia
donatbontemps.blogspot.com