Pàgines

divendres, 29 de juliol de 2016

Viajar con Basic Crea

Avui toca entrada a Basic Crea. He preparat un àlbum de viatge. M’agraden molt aquests projectes i sobretot si els puc anar fent estil diari perquè és la manera d’anotar petites coses que si no les escrius el mateix dia després s’obliden. A més quan tornes a casa ja el tens pràcticament acabat i només queden alguns detallets.
No podien faltar les transferències. M’ha encantat poder fer-les cada dia!!! El retolador Original Transfer que vaig comprar a 40 Tag’s ha estat una eina fantàstica!!!! I poder imprimir les fotos en el mateix moment també m’ha agradat molt. La impressora Instax Share de Fuji és un bon recurs per aquestes ocasions.
Si voleu veure tot el projecte podeu passar pel blog de Basic Crea. Us espero aquí amb tots els detallets.
  
Hoy toca entrada en Basic Crea. He preparado un álbum de viaje. Me gustan mucho estos proyectos y sobre todo si los puedo ir haciendo estilo diario porqué es la manera de anotar pequeñas cosas que si no las escribes el mismo día después se olvidan. Además cuando vuelves a casa ya lo tienes prácticamente acabado y solo quedan algunos detallitos.
No podían faltar las transferencias. Me ha encantado poder hacerlas cada día!!! El rotulador Original Transfer que compré en 40 Tag’s ha sido una herramienta fantástica!!!! Y poder imprimir las fotos en el mismo momento también me ha gustado mucho. La impresora Instax Share de Fuji es un buen recurso para estas ocasiones.
Si queréis ver todo el proyecto podéis pasar por el blog de Basic Crea. Os espero aquí con todos los detallitos.