Pàgines

dimecres, 13 de juliol de 2016

Minitaller transferències a Scrapmaniàtics

El dia 27 d’agost comença la temporada de Scrap a la Fira Scrapmaniàtics que es celebra a Sant Feliu de Guíxols. Aquesta 6ª edició hi torno a participar fent un taller de transferències. És un taller curtet d’una hora i mitja de durada i l'aprofitarem al màxim. Impartiré aquest taller a les 12h a la Carpa 2.

El día 27 de agosto empieza la temporada de Scrap en la Fería Scrapmaniàtics que se celebra cada año en Sant Feliu de Guíxols. Esta 6ª edición vuelvo a participar haciendo un taller de transferencias. Es un taller cortito de una hora y media de duración y lo aprovecharemos al máximo. Impartiré este taller a las 12h en la Carpa 2.


Elaborarem una carpeta per guardar els tiquets, les factures o tots aquells papers que voleu conservar del vostre darrer viatge de l’estiu. 

Elaboraremos una carpeta para guardar los tíquets, las facturas o todos aquellos papeles que queréis conservar de vuestro último viaje de verano. Per decorar-la dissenyarem el nostre paper amb transferències sobre paper de seda. I com l’enganxarem? Sorpresa!!!!!!

Para decorarla diseñaremos nuestros papeles con transferencias sobre papel de seda. Y ¿cómo lo pegaremos? ¡Sorpresa!!!També practicarem dos tipus més de transferències... Haurem d’aprofitar el temps perquè tindrem força feina!

También practicaremos dos tipos más de transferencias…. Tendremos que aprovechar el tiempo porqué tendremos bastante trabajo!
Us espero per compartir una proposta diferent i creativa que us obrirà un món ple de possibilitats. Podeu apuntar-vos aquí.

 Os espero para compartir una propuesta diferente y creativa que os abrirá un mundo lleno de posibilidades. Podéis apuntaros aquí.

2 comentaris:

Pat ha dit...

ohhhhhhhhhh!! Sería genial poder hacer una escapada.....pero no creo que sea posible. Afortunadas quienes asistan, xxx.

Aurora ha dit...

Jo! Otro año que me lo pierdo! Lástima, tiene una pinta estupenda, y con lo que a mi me gustan las transferencias!