Pàgines

dimecres, 4 de novembre del 2015

Llibreta inspiració Scrap+ Sitges

Ja estic en marxa treballant per la propera edició de la Fira Scrap+Sitges i com cada any em fa il·lusió preparar-me una llibreta on anoto idees, noves propostes, resums de reunions. I per aquesta edició he folrat les tapes de la llibreta amb els papers de la col·lecció “Desde el corazón” de l’Alícia Artigas del blog Collage de Memòries.

Ya estoy en marcha trabajando para la pròxima edición de la Feria Scrap+Sitges y como cada año me hace ilusión prepararme una libreta donde anoto idees, nuevas propuestas, resúmenes de reunions. Y para esta edición he forrado las tapas de la libreta con los papeles de la colección “Desde el corazón” de Alícia Artigas del blog Collage de Memòries.


Últimament he estat experimentant amb noves tècniques aplicades a les transferències (extrany, oi?). Li he donat voltes i voltes a com poder transferir sobre paper de seda perquè penso que pot tenir moltes possibilitats. Té la dificultat afegida de la fragilitat del paper. Al final ho he aconseguit!!!!!! He transferit les imatges amb acetona. I després he enganxat el paper de seda sobre el paper de scrap amb la tècnica de decoupage.

Últimamente he estado experimentando con nuevas técnicas aplicadas a las transferencias (extraño, verdad?). Le he dado vueltas y vueltas a como poder transferir sobre papel de seda porqué pienso que puede tener muchas posibilidades. Tiene la dificultad añadida de la fragilidad del papel. Al final... ¡lo he conseguido!!!!! He transferido las imágenes con acetona. Y después he pegado el papel de seda sobre el papel de scrap con la técnica de decoupage.





 El llom l’he fet amb un tros de roba que he cosit prèviament perquè no es desfili.

El lomo lo he hecho con un trozo de tela que he cosido previamente para que no se deshilache.


I ara... a treballar!!!!


Y ahora.... ¡a trabajar!!!!

3 comentaris:

Papelería Tamayo Legazpi 4 Donostia Guipuzcoa ha dit...

Preciosa!!! delicada y bonita. Y si, trabaja por la feria de Sitges ;) que todo saldrá como siempre, de 10!!!! xxx

Jéssica-Estrellesdecolors ha dit...

Uuaauu quina preciositat! No m'atreveixo a fer transferència sobre paper de seda, és tant delicat! Però veient que pot quedar tant bé, hauré de plantejar-ho. Felicitats pel projecte!

Calaix de colors ha dit...

Felicitats! cada dia et superes més!!