Pàgines

divendres, 9 d’octubre del 2015

Àlbum: Trapella

Hi ha fotos que vas fent sense cap pretensió i amb el temps t’adones del valor que tenen perquè reflexen sentiments, la manera de ser les persones,... El Gerard era un nen despert, alegre, actiu i trapella. Tenia moltes ganes de fer un àlbum que parlés del Gerard i el seu món.

Hay fotos que vas haciendo sin ninguna pretensión y con el tiempo te das cuenta del valor que tienen porqué reflejan sentimientos, la manera de ser de las personas,...Gerard era un niño despierto, alegre, activo y travieso. Tenía muchas ganes de hacer un álbum que hablase de Gerard y de su mundo.



Per la tapa he utilitzat una transferència d’una imatge que m’ha semblat molt adequada pel tema de l’àlbum.

Para la tapa he utilizado una transferencia de una imagen que me ha parecido muy adecuada para el tema del álbum.


L’estructura que he preparat és de butxaques per poder guardar etiquetes on escriure records i anècdotes que li vull explicar.

La estructura que he preparado es de bolsillos para poder guardar etiquetes en las que poder escribir recuerdos y anécdotas que le quiero explicar.







I com no podia ser d’una altra manera un tronc i una corda m’han servit per fer la tanca de l’àlbum i és que eren la base dels seus jocs.

Y como no podría ser de otra manera un tronco y una cuerda me han servido para hacer el cierre del álbum y es que eran la base de sus juegos.


5 comentaris:

Marta - Mi Scrap Lab ha dit...

quina meravella d'àlbum Esther!! La portada m'ha deixat amb la boca oberta!!

Raquel Reyes ha dit...

Eshter és preciós i diu mooolt !!! M'encanta com has incorporat els seus elements com a tanca.
Petonets

Aurora ha dit...

Muy bonito y esa portada ...me parece preciosa!

Silvia Segura ha dit...

Esther és fantàstic!!! La idea, l'estructura, la portada, les fotos del Gerard,... quin tresor més maco!!!

Rosa ha dit...

És preciós Esther, una forma molt bonica de guardar els teus records d'en Gerard. M'ha encantat el detall del pal i la corda perque el meu fill també era un gran col.leccionista de pals. Petons