Pàgines

dimarts, 29 de setembre de 2015

Marc de fotos alterat


Amb una transferència de la imatge d'una flor feta sobre cartró amb pintura acrílica Bonapint  i un marc de fotos molt senzill he preparat un detall decoratiu per casa meva.

Con una transferencia de la imagen de una flor hecha sobre cartón con pintura acrílica Bonapint  y un marco de fotos muy sencillo he preparado un detalle decorativo para mi casa.Com que el marc era de color blanc i no m'agradava massa com quedava l’he pintat amb la mateixa pintura arena Bonapint. He donat volum a algunes zones amb la pasta de relleu Bonapint  i l'he decorat amb papers, puntes i corda. He enganxat el cartró amb la transferència sobre un tros de paper decorat que he tallat de la mida del marc.

Como el marco era de color blanco y no me gustaba demasiado lo he pintado con la misma pintura arena Bonapint. He dado volumen en algunas zonas con la pasta de relieve Bonapint y lo he decorado con papeles, puntillas y cuerda. He pegado el cartón con la transferencia sobre un trozo de papel decorado que he cortado a la medida del marco. Uns detallets del projecte.

Unos detallitos del proyecto.
6 comentaris:

Raquel Reyes ha dit...

És preciós Esther i molt delicat !!!

Aurora ha dit...

Fantástica, no parece una transferencia. El conjunto es muy elegante.

Rosa ha dit...

Molt senzill i molt delicat. M'agrada molt. Petonets

Montse ha dit...

Preciós!!! es molt dolç i elegant! Ets la reina de les transferències!!! Un petó

Silvia Segura ha dit...

És molt, molt maco Esther!!

Gloria Vivas ha dit...

És molt bonic Esther! Molt elegant.... Petons