Pàgines

dimecres, 15 d’octubre del 2014

El meu àlbum de la Fira Scrap+ Sitges: 2ª part

Avui us ensenyo l’estructura del meu àlbum de la Fira.
Hoy os enseño la estructura de mi álbum de la Feria.


 Vaig tenir la idea a partir d’un regal que em va fer la Roser de Tres somnis, una carpeta preciosa. Va utilitzar la bossa de la fira per fer-la.

La idea surgió a partir de un regalo que me hizo Roser de Tres somnis, una carpeta preciosa. Utilizó la bolsa de la feria para hacerla.



 Per donar consistència a la roba vaig enganxar-hi un tros de friselina de les que utilitzen a patchword i vaig folrar un àlbum de Blokum. Vaig utilitzar les paraules que surten a la bossa com a títols dels diferents apartats: “Imágenes”, “Memorias”, “Crear”, “Emociones”  i “Comunicar”.

Para dar consistencia a la tela pegué un trozo de friselina de las que utilizan en patchword y forré un álbum de Blokum. Utilicé las palabras que salen en la bolsa como títulos de los diferentes apartados: “Imágenes”, “Memorias”, “Crear”, “Emociones”  y “Comunicar”.



 A cada pàgina que vaig utilitzar de separador vaig fer una transferència relacionada amb els temes del dissenys de la fira i vaig enganxar una paraula. “Imágenes” és l’apartat en el que he enganxat les fotos que més m’agraden.

En cada página que utilicé como separador hice una transferencia relacionada con los temes del diseño de la feria y pegué una palabra“Imágenes” es el apartado en el que he pegado las fotos que más me gustan.



“Memorias” he afegit la meva crònica de les vivències i records.

“Memorias” he añadido mi crónica de las vivencias i recuerdos.





“Crear” i “Emociones” introdueix tots els retalls dels sobres i paquets que van enviar les persones que van participar a Art+.

“Crear” y “Emociones” introduce todos los recortes de los sobres y paquetes que enviaron las persones que participaron en Art+.




“Comunicar” és l’apartat que explica el projecte Crea+ i una bosseta on guardo el fulletó de la 2ª edició de la Fira Scrap+ Sitges. Per fer-la he utilitzat un sobre de DVD i he donat relleu amb una carpeta d'embossing de Toga.

“Comunicar” es el apartado que explica el proyecto Crea+ y una bolsita donde guardo el folleto de la 2ª edición de la Feria Scrap+ Sitges. Para hacerla he utilizado un sobre de DVD y he dado relieve con una carpeta de embosing de Toga.




I al final de l'àlbum unes paraules que resumeixen els meus sentiments. Per fer-la he utilitzat una D'co de Toga.

Y al final del álbum unas palabras que resumen mis sentimientos. Para hacerla he utilizado una D'co de Toga.


Els papers que he utilitzat són de la col.lecció "Vue sur mer" de Toga.

Los papeles que he utilizado son de la colección "Vue sur mer" de Toga.

6 comentaris:

Marta - Mi Scrap Lab ha dit...

ÉS una meravella Esther! Felicitats un cop més per l'èxit aconseguit a la Fira i pel teu art taaan bonic. Petonets!

Conchi Lo ha dit...

Esther, es precioso!! Es tan personal y tan ... TU!! Me puedo imaginar todo lo que vivviste. Felicidades por lo conseguido y por lo que vendrá.
Un besote

Rosa ha dit...

Molt maco tot. La fira va estar molt bé i l'album ho reflecteix perfectament. Una bona feina que segueix a l'altra bona feina feta mesos enrera. Petonets

Sílvia Scrapbloc ha dit...

Una meravella de contigut i de continent! Bravo!
Petons

Anònim ha dit...

GRAN...MOLT GRAN ...com sempre! Petons. Marta

gloria vivas ha dit...

M'agrada molt Esther!