Pàgines

dimecres, 8 d’octubre de 2014

La feria Scrap+ Sitges: mi álbum

Tot va començar quan vaig començar a rebre els projectes que m’enviaven les persones que participaven a la proposta Art+. Cada vegada que arribava un paquet, em feia tanta il·lusió!!! Era com si arribessin els reis. Moltes vegades els sobres eren tan bonics! I les pàgines anaven acompanyades de targetes, etiquetes... Vaig decidir que havia de fer un àlbum per poder recollir tots aquests records.

Todo empezó cuando empecé a recibir los proyectos que me enviaban las persones que participaban en la propuesta Art+. Cada vez que llegaba un paquete,¡ me hacía tanta ilusión! Era como si llegasen los reyes. ¡Muchas veces los sobres eran tan bonitos! I las páginas iban acompañadas de tarjetas, etiquetas... Decidí que tenía que hacer un álbum para poder recoger todos estos recuerdos.


 I aquest estiu poc a poc he anat fent un àlbum que s’ha anat fent gruixut, gruixut,... i és que he anat afegint records, fotos i la meva crònica. El meu punt de partida ha estat un àlbum de Blokum.  Com que seria una entrada massa llarga avui os mostraré com he organitzat els retalls dels sobres i paquets que vaig rebre. La propera setmana ja us mostraré com l’he folrat i la resta de pàgines. Us mostro algunes de les pàgines.

Y este verano poco a poco he ido haciendo un álbum que se ha ido haciendo grueso, grueso,... y es que he ido añadiendo recuerdos, fotos y mi crónica. El punto de partido ha sido un álbum de Blokum. Como sería una entrada demasiado larga hoy os mostraré como he organizado los recortes de sobres y paquetes que recibí. La próxima semana ya os mostraré como lo he forrado y el resto de páginas. Os muestro algunas de las páginas.Us convido  a visitar tots els projectes que es van exposar a Art+.

Os invito a visitar todos los proyectos que se expusieron en Art+.


10 comentaris:

Marbel ha dit...

Un récord molt bonic, Esther!! Petons

Sílvia Scrapbloc ha dit...

Un álbum impressionant! Uns records inesborrables.
Petons

Marta - Mi Scrap Lab ha dit...

És una idea genial Esther!! Quines ganes de veure el resultat final!! M'encantaaa <3

Raquel Reyes ha dit...

Un gran recull de records i moments viscuts amb sentiment. Em quedo amb ganes de veure més ! Petonets

papel de manzana ha dit...

Qué recuerdo tan bonito.
Besos!

Washi Mar ha dit...

Que maravilla! Me parece precioso por tu parte. Tengo guardados todos los sobres de las tarjetas que me enviaron el año pasado para Creativa, las tarjetas las donamos para recaudar para una asociación, pero los sobres los conservo con mucho cariño, quizá te copie la idea, además de ocuparme menos queda mucho más bonito!

anna gs ha dit...

Les teves idees i els teus treballs sempre són genials !!!
Una forta abraçada,

ANNA

Esther i Carla ha dit...

Muchas gracias a todas por vuestros comentarios

Silvia Segura ha dit...

Una muestra más de tu saber valorar "todo" con la gran sensibilidad que te caracteriza!!!Un besazo enorme

Gloria Vivas ha dit...

Que xulo això que estàs fent Esther! Quina bona idea!