Pàgines

dimarts, 28 de gener del 2014

El meu 2014: Enquadernació

Quan prepares un projecte que és de llarga durada és molt important que l’enquadernació sigui pràctica. Les clàssiques anelles i el wiro són dues de les millors opcions. En aquesta ocasió m’he inclinat per les anelles. Fa molt temps que no les utilitzava. Per fer-ho una mica diferent, en lloc de posar-les centrades, les he posat a la part superior de l’àlbum.
Una altre cosa que és important pensar quan preparem la tapa d’un àlbum que s’haurà d’anar omplint i per tant s’hi haurà de treballar a sobre és que no tingui moltes coses enganxades ja que després els diversos volums dificulten poder escriure i treballar còmodament.

Cuando prepares un proyecto que es de larga duración es muy importante que la encuadernación sea práctica. Las clásicas anillas y el wiro son dos de las mejores opciones. En esta ocasión me he inclinado por las anillas. Hace mucho tiempo que no las utilizaba. Para hacerlo un poco distinto, en vez de ponerlas centradas, las he puesto en la parte superior del álbum.
Otra cosa que es importante pensar cuando prepares la tapa de un álbum que se tendrá que ir llenando y que por lo tanto tendremos que trabajar encima es que no tanga muchas cosas pegadas ya que después los diversos volúmenes dificultan poder escribir y trabajar cómodamente.






La tapa l’he fet amb cartró i a sobre hi he enganxat els números de l’any (comprats a  Blokum) i ho he pintat tot amb pintura acrílica. Algun retallat de paper, una cinta elàstica que em va regalar la Sílvia i.....

La tapa la he hecho con cartón y encima he pegado los número del año (comprados en Blokum) y lo he pintado todo con pintura acrílica. Algún retal de tela, una cinta elástica que me regaló Sílvia y....



3 comentaris:

Shei ha dit...

xulíssim!
kissitos!!

Calaix de colors ha dit...


Hola!

això és justament el que també volia fer: una pàgina per més per començar a treballar i experimentar amb l'scrapbooking. Gràcies per ajudar-me amb la idea!!

Sílvia Scrapbloc ha dit...

L'he tingut a les mans i és espectacular!
Petons