Pàgines

dimecres, 22 de gener de 2014

El meu 2014: Aquest any, sí!

M’agraden molt els projectes a llarg termini que són diaris de la vida personal. Si alguna vegada he treballat en el projecte “Una setmana a la vida”  de l'Ali Edwards m’ha agradat molt però quan ja duren una mica més, no aconsegueixo seguir-los. Aquest any m’he proposat fer “El meu 2014” una idea que ja vaig tenir fa un parell d’anys però que no vaig continuar.

Me gustan mucho los proyectos a largo plazo que son diarios de la vida personal. Si alguna vez he trabajado en el proyecto “Una semana en la vida de Ali Edwards, me gusta mucho pero cuando ya duran un poco más, no consigo seguirlos. Este año me he propuesto hacer “Mi 2014” una idea que ya tuve hace un par de años pero que no continué.


El meu objectiu és fer una pàgina cada mes. Tinc un espai per enganxar una foto, un espai per escriure algun record, la data i alguna petita decoració. Poca feina per veure si sóc capaç. He imprès les pàgines en una cartolina Din A4 que després parteixo per la mitat.

Mi objetivo es hacer una página cada mes. Tengo un espacio para pegar una foto, un espacio para escribir algún recuerdo, la fecha y alguna pequeña decoración. Poco Trabajo para ver si soy capaz. He imprimido las página en una cartulina Din A4 que después parto por la mitad.


Com que sempre tinc cosetes per guardar, targetes que faig, proves,.... vaig pensar que havia de trobar la manera de tenir una butxaqueta mensual. A la part del darrera del full de cada mes he enganxat un tros llarg de paper de 21cm x 5’5 cm. 

Como siempre tengo cositas para guardar, tarjetas que hago, pruebas,.... pensé que tenia que encontrar la manera de tener un bolsillo mensual. En la parte posterior de la página de cada mes he pegado un trozo largo de papel de 21cm x 5’5 cmA sobre un paper decorat de 21cm x 13’5 cm. 

Encima un papel decorado de de 21cm x 13’5 cm. 


Aquest paper l'he col·locat  1’5cm sortit  i  només he enganxat per tres costats. 
Este papel lo he colocado 1’5cm salido y  solo he pegado por tres lados.... I ja tinc la butxaca!

... Y ¡ya tengo el bolsillo!Aquesta setmana m’ocuparé de l’enquadernació!

¡Esta semana me ocuparé de la encuadernación!                                                                      7 comentaris:

Raquel Reyes ha dit...

Oooh m'encanta aquest projecte i m'agradarà anar veient l'evolució !!!

Petonets

Sílvia Scrapbloc ha dit...

Genial! Ja tinc ganes de veure com l'omples. I estaré pendent de l'enquadernació. Segur que ens dónes una altra bona idea.
Petons

Rosa ha dit...

Jo també he pensat moltes vegades en fer-ho però al final es queda en la intenció. Estic desitjant veure com evoluciona el teu. Petons

Shei ha dit...

quin projecte més xulo!
kissitos!!

Rosa Ramirez Canivell ha dit...

Doncs molt bona idea Esther!!!!!
Ja ens ensenyaràs com el vas fent!! que segur que serà preciós!!!
Petonets!!!!!

Carmen ha dit...

Què be Esther!!! m ' agradarà veure com ho fas!! jo també m ho he proposatA a veure si sóc capaç de seguir-ho.
Petons,
Carmen

Sònia ha dit...

Ja et vaig seguir amb el 12 retalls de vida i aquest és semblant, oi?? També m'hi apunto!!
Moltes gràcies per les teves idees.
Una abraçada,

Sònia