Pàgines

dilluns, 7 de maig del 2012

Una setmana

L'Ali Edwards és una de les aficionades a l'scrap que més treballa el tema del text als projectes de scrap. Normalment cada any fa aquest projecte i va penjant les fotos i el diari de cada dia. Després ens ensenya el seu projecte acabat. Utilitza molts recursos que comercialitza.
Jo ja havia fet aquest projecte una vegada seguint el model que va fer la Maica i aquest any m'ha fet il.lusió tornar a fer-lo. He fet el meu plantejament particular.
Tenia ganes de plantejar les fotos d'una manera una mica diferent. Un dia vaig estar llegint a la revista Kireei un article sobre la Jackie Rueda. Ella exposava moltes idees per plantejar-se fer fotos diferents. Una de les idees que donava era fer fotos des de terra com si fossim un cuc.
Em va agradar la idea. He intentat fer la majoria de fotos com si fos petita, petita. Sempre fer la foto recolzada en algún lloc baixet, un muret, el terra, la taula,... La veritat és que m'ho he passat molt bé.
L'àlbum encara no el tinc acabat. Un altre dia us l'ensenyo.

Ali Edwards es una de las aficionadas al scrap que más trabaja el tema del diario en los proyectos de scrap. Normalmente cada año hace este proyecto y va colgando las fotos y el diario. Despúes nos enseña su proyecto finalizado. Utiliza muchos recursos que comercializa.
Yo ya había hecho este proyecto una vez siguiendo el modelo que hizo Maica y este año me ha hecho ilusión volver a hacerlo. He hecho mi planteamiento particular.
Me hacía ilusión plantear el tema de las fotos de un forma un poco diferente. Un día leí un artículo en la revista Kireei sobre Jackie Rueda. Ella exponía muchas ideas para plantearse hacer fotos distintas. Una de las ideas que daba era hacer fotos desde el suelo como si fuésemos un gusano. Me gustó la idea. He intentado hacer la mayoría de las fotos como si yo fuese pequeña, pequeña. Siempre he intentado hacer las fotos apoyada en algún sitio bajito, un murito, el suelo, la mesa,... La verdad es que me lo he pasado muy bien. 
El álbum aun no lo he terminado. otro día os lo enseño.











10 comentaris:

Montse ha dit...

És una idea molt original per captar detalls i imatges de la vida que d'altra manera passen sempre desapercebudes. Tinc ganes de veure l'àlbum! :) Petons

isabel ha dit...

que originals totes les fotos,m´ha agradat la del mojito i les cames sota la taula.
isabel tressomnis

Gemma ha dit...

És Calella de Palafrugell?? :)

Immaculada ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Immaculada ha dit...

Genial Esther!!

marta trescreatives ha dit...

Un punt de vista diferent i molt interessant. Genials les fotos. Ho practicaré.

Silvia ha dit...

Hola Esther,
jo també he decidit seguir aquest any, en el meu cas, per primera vegada "week in the life". He fet moltes fotos però també he escrit moltissim, és un exercici molt bó a nivell personal. Ara tinc molta feina a muntar-ho i molt poc temps, mica en mica...una abraçada!!

Almudena ha dit...

Sort que tots feu servir pantalons i no faldilla! M'han agradat molt les fotos. Jo també ho faré.

Raquel ha dit...

Com m'ha agradat, sobre tot la foto sota la taula ;) M'agrada molt el que has anat capturant.

Petonets,

Anònim ha dit...

Molt originals. Bon treball.

roser tressomnis