Pàgines

dissabte, 28 d’abril del 2012

"Más papel" nº 6

Ja ha sortit el nº 6 de la revista "Más papel". Aquesta revista és trimestral i aquest número correspon a  Abril, Maig i Juny. El tema no podia ser més adequat a l'època: Les flors. La Kristina prepara aquesta revista amb molta dedicació. Moltes gràcies per aquesta iniciativa!

Ya ha salido el nº 6 de la revista Más papel. Esta revista es trimestral y este número corresponde a Abril, Mayo y Junio. El tema no podía ser más adecuado a la época: Las flores. Kristina prepara esta revista con mucha dedicación. ¡Muchas gracias por esta iniciativa!




Aprofito per ensenyar-vos el treball que li vaig oferir per la revista:
Quan celebrem els aniversaris dels nens ens agrada que els amiguets s'empotin un detallet que els hi recordi el dia i agrair l'estona que han estat amb nosaltres. En aquesta ocasió he disenyat una targeta per l'aniversari de la Maris. A dins unes galetes i un Botó Creatiu que després podran enganxar a la motxila, a la jaqueta,..
Material: Papers de la col.lecció "Love Me" de la marca My Mind's Eye, Botó Creatiu de la col.lecció "El mundo de Raquel" de Station Scrap, pals de polo, galetes casolanes. Les flors estan fetes amb un tallador de galetes.

Aprovecho para enseñaros el trabajo que le ofrecí para la revista:
Cuando celebramos los cumpleaños de los niños me gusta que los amiguitos se lleven un detalle que les recuerde el día y agradecerles el rato que han pasado con nosotros. En esta ocasión he diseñado una tarjeta para el cumpleaños de María. Dentro unas galletas y un Botón Creativo que después podrán poner en la mochila, en el estuche o en la chaqueta.
Material: Papeles de la colección “Love Me” de la marca My Mind’s Eye, Botón Creativo de la colección “El mundo de Raquel” de Station Scrap, palos de polo, galletas caseras. Las flores están hechas con un cortador de galletas.









6 comentaris:

isabel ha dit...

que original
les galetes estan per menjartelas

Marbel ha dit...

Una tarjeta muy divertida y original!! Un beso.

Montse ha dit...

Quin detallet més maco i més dolç (en tots els sentits!). Un petó

marta trescreatives ha dit...

Super, super original, molt bon record i un detall per no oblidar. Mmmmmmmmmmm que bona aq targeta. Preciosa.

Chimos ha dit...

Una aportación superdulce!!!!

Sílvia Scrapbloc ha dit...

És tan dolça i bonica! M'agrada molt! I el botó és magnífic!
Petons. Sílvia