Pàgines

dissabte, 10 de març del 2012

La llibreta de la Marta

La Marta m'ha enviat una llibreta que ha fet seguint la estructura que jo vaig plantejar al "Quadern 12 retalls de vida". M'ha fet tanta il.lusió! Que us poso unes imatges perquè la veieu. Gràcias Marta! M'has fet molt feliç!.
Si voleu veure els tutorials feu clic aquí, aquí, aquí i aquí. Si voleu els arxius per fer la vostra llibreta em podeu enviar un correu electrònic i us els enviaré.

Marta me ha enviado una libreta que ha hecho siguiendo la estructura que yo panteé en el "Cuaderno 12 retales de vida". ¡ Me ha hecho tanta ilusión! ¡ Gracia Marta! ¡Me has hecho feliz!
Si queréis ver los tutoriales haced clic aquí, aquí, aquí i aquí. Si queréis los archivos para hacer vuestra libreta me podéis mandar un correo electrónico y os los enviaré.










2 comentaris:

marta trescreatives ha dit...

Esther, moltissimes gràcies, per una principiant com jo en el scrap això és tot un luxe! De veritat no se com agrair-t'ho. Tu si que m'has fet feliç. Petons d'scrap i una forta abraçada.

gigi et moi ha dit...

Ja l'he anat a visitar i és preciosa la llibreta, m'encanten els tons! jo seré una de les que et demanaré els arxius, possiblement la faci pensant pel proper any. Ja et vaig dir que em va agradar moltíssim aquest treball Esther! Queda pendent! Petons