Pàgines

dimecres, 4 de gener de 2012

Una pàgina i decoració


I ara li toca el torn a l’organització de la pàgina. Cada mes l’he distribuït de la mateixa manera només canvia el nom del mes. He intentat repartir l’espai entre els punts que penso que és interessant recordar.
Una paraula: Per  poder escriure una paraula que expressi algun sentiment o fet que hagi marcat o sobresortit aquell mes.
Foto: En aquest espai hi enganxaré una imatge, una foto, un dibuix o qualsevol cosa que sigui representativa. La mida aproximada de la imatge serà de 10 cm x 10 cm.
Decoració: Aquest espai és per posar alguna coseta de scrap. No ho podia oblidar! Potser enganxaré papers troquelats o estamparé….
Text: Explicar un fet concret, un sentiment, la explicació del que surt a la foto,…
Data: Per anotar el dia que representa la fotografia.
A més sempre disposarem del tros de paper decorat o blonda per afegir qualsevol cosa que em sembli interessant: un tiquet del cine, un sobre amb factures, una altra foto, més diari explicant altres coses…

Y ahora toca el turno a la organización de la página. He distribuido cada mes de la misma manera, solo cambia el nombre. He intentado repartir el espacio entre los puntos que pienso que son interesantes recordar.
Una palabra: Para poder escribir una palabra que exprese algún sentimiento o hecho que haya marcado o sobresalido aquel mes.
Foto: En este espacio pegaré una imagen, una foto, un dibujo o cualquier cosa que sea representativa. La medida aproximada de la imagen será de 10 cm x 10 cm.
Decoración: Este espacio es para poner alguna cosita de scrap. ¡No podía olvidarlo! Tal vez pegare papeles troquelados o estamparé,...
Texto: Explicar un hecho concreto, un sentimiento, la explicación de lo que sale en la foto,...
Fecha: Para anotar el día que representa la fotografía.
Además siempre disponemos del trozo de papel decorado o blonda para añadir cualquier cosa que me parezca interesante: un tiquet de cine, un sobre con facturas, otra foto, más diario explicando otras cosas...
1 comentari:

Immaculada ha dit...

a veure si ho provo... fa bona pinta