Pàgines

divendres, 13 de gener del 2012

Un quadern per la Lola


L’estructura d’aquest quadern l’he fet amb les típiques carpetilles d’oficina que utilitzem per arxivar.  Per poder fer la butxaca de la tapa he tallat la cartolina 5 cm més llarga i després l’he plegat. He enganxat les puntes amb cinta de doble cara. La primera butxaca la he utilitzat per guardar trossets de papers dels mateixos que he utilitzat per fer el quadern així ella podrà tenir retalls per decorar el rectangle que hi ha en la pàgina de cada mes. He utilitzat el cosit de la llibreta d’estiu. Així ha quedat.

La estructura de este cuaderno la he hecho con las típicas carpetillas de oficina que utilizamos para archivar. Para poder hacer el bolsillo de la tapa he cortado la cartulina 5 cm más larga y despúes la he doblado. He pegado las puntas  con cinta de doble cara. En el primer bolsillo he guardado trocitos de papeles de los mismos que he utilizado para hacer el cuaderno así ella podrá tener retales para decorar el rectángulo que hay en la pàgina de cada mes. He utilizado el cosido de la libreta de verano.
Así ha quedado.





2 comentaris:

gigi et moi ha dit...

Hola Esther, m'agrada molt els quaderns que fas i espero poder-ne fer un seguint el teu tutorial perquè m'encanta la senzillesa del treball. Gràcies per ensenyar-nos a fer cosetes maques! Un petó.

gloria vivas ha dit...

Oh Esther, és molt bonic i delicat!
Segur que a la Lola li encanta.... :-)
Una abraçada.