Pàgines

dimecres, 25 de gener del 2012

La llibreta i Megaupload

Si intenteu descarregar-vos els arxius de la llibreta no ho aconseguireu perquè els vaig penjar a Megaupload i com ja sabeu han tancat la web.Si esteu interessades en descarregar-vos els arxius  envieu-me un correu. Us els enviaré encantada.

Si intentáis descargaros los archivos de la libreta no lo conseguiréis porque los colgué en Megaupload y como ya sabéis han cerrado la web. Si estáis interesadas en descargaros los archivos enviadme un correo. Os los mandaré encantada.


9 comentaris:

Montse ha dit...

Hola!
He vist el teu missatge i per si t'interessa (a mi m'ha passat el mateix amb els nanos del cole que a informàtica els hi feia penjar arxius de megaupload al seu bloc personal)hi ha altres servidors (que encara no han tancat :)) que disposen també d'aquest servei similar a megaupload, només t'has de registrar gratuïtament. Un parell d'ells són: hotfile.com i depositfiles.com.
Un petonet

Anònim ha dit...

Hola,

ja ho vaig veure ahir, etava esperant a veure que feies. Si et va bé, en a mi, sí que m'agradaria que m'els passessis.
El meu mail es: esopena@hotmail.es, sóc una seguidora inicial del teu blog, acabo de començar en aixó del scrap i m'encanta tot el que fas.
Moltes gràcies i petonets,

Eva

Immaculada ha dit...

Que fort!
Jo de moment faig servir el google docs, pero suposo que te menys capacitat...
Merci per la te va feina guapa!

Sheila ha dit...

Hola, a mi també m'agradaria que me'ls enviares en català.
sheilasegarra@hotmail.es

Sheila ha dit...

Hola, a mi també m'agradaria que me'ls enviares en català.
sheilasegarra@hotmail.es

Sheila ha dit...

Hola, a mi també m'agradaria que me'ls enviares en català.
sheilasegarra@hotmail.es

atala ha dit...

Hola si pudieras enviarme los archivos en castellano, hace tiempo que sigo tu blog pero se me ha ocurrido para customizar totalmente una libreta para una amiga..

Gtacias de antemano..

Correo: agentesociocultural@gmail.com

Anònim ha dit...

Hola, me encantan tus trabajos, tienes un estilo precioso, estaría encantada de poder realizar la agenda y si es posible que me mandaras los archivos, gracias de antemano!!!
tifett@hotmail.com

Anònim ha dit...

Hola. Me gustan mucho tus trabajos. Me encantaria poder realizar este proyecto. Me podrias enviar los archivos.Porfavor. Mil gracias por adelantado.
shayssuarez@gmail.com