Pàgines

diumenge, 27 de març del 2011

Ja falta menys

Aquesta setmana el curs de l'Ali havia de fer una pàgina sense imatges. Un dels temes que podiem tractar era: He après. Hi havia tant lloc per escriure que era impossible que jo hagi après tantes coses, no és que jo en sàpiga moltes però.....Per tant també he afegit amb un interrogant moltes coses que segurament hauria d'haver après però no ho he aconseguit.....de moment. (S'ha de ser optimista)

Esta semana en el curso de Ali tenía que hacer una página sin imágenes. Uno de los temas que podíamos tratar era: He aprendido. Había tanto sitio para escribir que era imposible que yo haya aprendido tantas cosas, no es que yo lo sepa todo pero,.... Por lo tanto he añadido con un interrogante muchas cosas que seguramente tendría que haber aprendido pero no lo he conseguido.... de momento. (Hay que ser optimista)

Perdoneu el color de la foto. No hi ha manera d'encertar!

Perdonad el color de la foto. ¡No hay manera de acertar!

2 comentaris:

Silvia Segura ha dit...

Hola reina, com m'agradat aquesta plana, he començat a llegir i no podia parar...com deixes fluir els teus pensaments i tens tanta raó!!!, lo maco de les petites coses,la familia,les apariècies,la paciència, la generositat,...quina sort vaig tenir el dia que et vaig conèiexer i com hem sento afortunada de poder compartir amb tu petits retalls del nostre temps.T'envio un munt de petons i abraçades!!!!

Sílvia Scrapbloc ha dit...

La página és molt maca però és que l'escrit....impressionant!
Una abraçada. Sílvia