Pàgines

dimarts, 25 de gener del 2011

Primera setmana Curs Ali

Ja he fet les primeres dues pàgines del curs de l'Ali Edwards. Ella et dona les paraules i frases en anglès. Jo m'he proposat traduir-les al català. Encara que no puc aconseguir el disseny que fa ella, a mi m'arriben més. Si parlo de les meves vivències i sentiments, no ho puc fer en anglès!

Ya he hecho las primeras dos páginas del curso de Ali Edwards. Ella te da las palabras y las frases en inglés. Yo me he propuesto traducirlas al catalán. Aunque no puedo conseguir el mismo diseño que hace ella, a mi me llega más. Si hablo de mis vivencias y sentimientos, no lo puedo hacer en inglés!

2 comentaris:

Ana Sanz ha dit...

Hola Esther!

ja ho deus saber, no? T'he llegit de dalt a baix!!! Quin treball més i més xulo!!! Quan l'any passat el va fer la Maica, ja el trobava molt maco i la vig seguir en tots el capitols i quan he vist que tu t'havies apuntat a fer-lo, he pensat: que bé! i de nou, perque no el feia jo... però tinc la sensació que no el sabria fer... i és que tenir només nocions d'angles...ufff ho complica bastant , no?

Tot i axí, a tu, t'ha quedat una treball súper!!! I la portada... espectacular! Felicitats Esther per la feina, que la disfrutus moltisim i gracies per compartir-la!

Un petó!

Tres somnis ha dit...

He llegit algún trosset i te mooolt bona pinta!