Pàgines

dilluns, 31 de gener de 2011

18 raons per estimar-te

Ja ho hem establert com a tradició familiar. Quan els meus fills fan 18 anys els hi faig un àlbum d'aniversari. El títol és: 18 raons per estimar-te. Cada cop busco 18 paraules que s'identifiquen d'una manera o altre amb ells. Aficions, trets de caracter, objectes,.... Després busco fotos representatives de la paraula procurant que n'hi hagi de les diferents etapes de la seva vida. Per acabar procuro fer un petit text explicant alguna anècdota que il.lustri el perquè de la paraula.
Aquesta vegada he escollit un esquema que he repetit a totes les pàgines. Sempre 4 fotos, dues i dues, cordill a totes les pàgines (sempre havia estat el joc preferit del meu fill), disseny de pàgina en forma de quadrat,... A l'ultima pàgina una butxaca per guardar un text que li ha escrit el seu germà.
Aquest cop he comptat amb l'ajut de 3 amigues que han vingut sempre que han pogut a casa i m'han ajudat molt, enganxant, entintant, donant idees,.... A més m'han fet companyia i m'han fet molt feliç. Gràcies.

Ya lo he establecido como tradición familiar. Cuando mis hijos hacen 18 años les hago un álbum de cumpleaños. El título es: 18 razones para quererte. Cada vez busco 18 palabras que se identifican de una manera u otra con ellos. Aficiones, carácter, objetos,... Después busco fotos representativas de la palabra procurando que sean de diferentes etapas de su vida. Para acabar procuro hacer un pequeño texto explicando alguna anécdota que ilustre el porqué de la palabra.
Esta vez he escogido un esquema que he repetido en todas las páginas. Siempre 4 fotos, dos y dos, cordel en todas las páginas (siempre había sido el juego preferido de mi hijo), diseño de página en forma de cuadrado,... En la última página un bolsillo con un texto que le ha escrito su hermano. Esta vez he tenido la ayuda  de 3 amigas que han venido siempre que han podido a casa y me han ayudado mucho, pegando, entintando, dando ideas,... Además me han hecho compañía y me han hecho muy feliz. Gracias.
9 comentaris:

NaturalScrap ha dit...

Esther,el album te ha quedado precioso.Estos son de aquellos regalos que no se pueden pagar con dinero.Besitos.

Elena ha dit...

Preciós com sempre: emotiu i delicat. Al Gerard li haurà encantat!
Ptns!

Elena ha dit...

Es precioso!! Me encanta la idea!!

Tres somnis ha dit...

No pot ser més elegant!!!. Net, polit i sentit!!!. Preciós!.
Petonets
Miriam

Carmen ha dit...

Es maquíssim Esther, m' agrada molt, quina il.lusió li haurà fet,
Felicitats per la feina, que tots sabem el que costa!!!!!!
Petons,
Carmen

Vanesa i Sílvia ha dit...

Realment tot preciós: el disseny, les fotos i, és clar!, el sentiment.

Et felicito! Sílvia

Cristina ha dit...

Qué bonito...

silviabijou ha dit...

Precioso y elegante, que regalo tan maravilloso y personal,felicidades!!!

Blogger ha dit...

If you need your ex-girlfriend or ex-boyfriend to come crawling back to you on their knees (no matter why you broke up) you have to watch this video
right away...

(VIDEO) Why your ex will NEVER come back...