Pàgines

divendres, 16 de juliol del 2010

Taller: Una celebració


El dimecres a casa d'una amiga vam fer un taller personalitzat. El tema era: Una celebració. Era l'aniversari d'una de les amigues i les altres la van obsequiar amb un àlbum que van anar fent entre totes. Elles van escollir les fotos, els papers i seguint una estructura establerta vam anar treballant les pàgines. La majoria de les participants no sabien que era el scrap però totes si van implicar molt. Va ser una experiència molt interessant! Aquest taller m'ha fet descubrir que el scrap per regalar i treballat en grup té una dimensió diferent i molt positiva de gratificació  i d'enriquiment personal. En faré més d'aquests tipus de tallers! Les celebracions, en general, tenen molts motius per desenvolupar el scrap.

El miércoles en casa de una amiga hizimos un taller personalizado. El tema era: Una celebración. Era el cumpleaños de una de las amigas i las otras la obsequiaron con un álbum que hicieron entre todas. Ellas escogieron las fotos, los papeles...  y siguiendo una estructura establecida fueron trabajando las páginas. La mayoría de las participantes no sabían que era el scrap pero todas se implicaron mucho. Fue una experiencia muy interesante! Este taller me ha hecho descubrir que el scrap para regalar y trabajar en grupo tiene una dimensión diferente y muy positiva de gratificación y enriquecimiento personal. ¡Haré más de este tipo de talleres! Las celebraciones, en general, tienen muchos motivos para desarrollar el scrap.















5 comentaris:

Tres somnis ha dit...

Les coses més estupendes que té l'scrap es poder-ho compartir. Genial Esther.
Petons

pililopez ha dit...

Gràcies Esther per la teva paciència i bon humor. Vaig passar un dia genial!PILI

Anònim ha dit...

Esther va ser un taller genial per a un dia molt especial. Moltes gràcies per la teva dedicació.
Mercè

Anònim ha dit...

Esther moltes gràcies per la paciència que vas tenir en ensenyar-me tantes coses en aquest taller. Vaig passar un dia molt divertit tot i ser una "sapastre"
Petons, Imma

Sílvia Scrapbloc ha dit...

Aquestes iniciatives teves són estupendes! I el resultat és espectacular.
Una abraçada. Sílvia