Pàgines

dilluns, 31 de maig del 2010

Paraules per sentiments

Després de tantes i tantes vivències com he tingut aquests dies la veritat és que no se com expressar-les.....Hi ha una paraula que pot resumir un cúmul de sentiments que circulen pel meu cap i pel meu cor però penso que no demostra prou tot el que he rebut jo aquests dies de totes les persones que hem viscut aquesta trobada. És per això que prefereixo enumerar paraules que expressen sentiments, idees i vivències: amistat, compenetració, solidaritat, alegria, treball, equip, paraules, vibracions, força, abraçades, mirades, trucades, emails, encoratjament, companyia, vitalitat, futur, societat, silenci, esperança......i com no GRACIES a cada una de vosaltres per estar allí en persona o en sentiment.
Si més no voldria fer un esment especial a totes aquelles que d'una manera o  altre heu estat aprop meu tots aquests dies i que m'heu ajudat i encoratjat en tot moment. Fa dies que pensava la manera de expressar aquest reconeixement i al final ha sorgit... El meu pare quan va fer 50 anys del seu casament va escriure una poesia per donar a tots el que van venir a la festa. M'agrada el que diu i és us la dedico:

En la llunyania
hi sou sempre presents
com si al nostre costat
realment hi fossiu.

A tots els qui hem estimat
I estimem

A tots els que ens han comprès
I ens accepten.
A tots els que ens han fet justicia
i avui ens honoren
amb la seva compañía.

Gràcies .
Perquè la vostra amistat
és el millor respecte.

És aquella callada paraula
que ho diu tot
perquè rica en memoria,
tot ho expressa.
Els inicis, el pas del temps
I l’esplendor de l’avui.
                          Jaume

Només tinc un però al dia d'ahir i és que la Carla no va poder estar allí amb mi. Ella i jo vam començar plegades aquest camí i tot ho hem compartit, els bons moments i els no tant bons. Et vaig trobar a faltar!
 
 
Después de tantas y tantas vivencias como he tenido estos días la verdad es que no se como expresarlas....Hay una palabra que puede resumir un cúmulo de sentmiento que circulan por mi cabeza y por mi corazón pero pienso que no resumen todo lo que yo he recibido estos días de todas las personas que estos días hemos vivido esta "trobada". Es por esto que prefiero enumerar palabras que expresan sentimientos, ideas y vivencias: amistad, compenetración, solidaridad, alegría, trabajo, equipo, palabras, vibraciones, fuerza, abrazos, mirada, llamadas, emails, coraje, compañía, vitalidad, futuro, sociedad, silencio, esperanza.... y como no GRACIAS por estar allí en persona o en sentimiento.
Querría pero, hacer un detalle especial a todas aquellas que de una manera u otra habéis estado cerca de mi todos estos días y que me habéis ayudado y dado coraje. Hace días estaba pensando en la manera de expresar este reconocimiento y al final a surgido. Mi padre escribió una poesía para ofrecer a todos los asistentes a la celebración de sus 50 años de casado. Me gusta lo que dice y os la dedico: (a ver como sale la traducción.!!!)

En la lejanía
estáis siempre presentes
como si estuviéseis
a nuestro lado.
 
A todos los que hemos querido
y queremos.
 
A todos los que nos han comprendido
y nos aceptan.
A todos los que nos han hecho justicia
y hoy nos honran
con su compañía.
 
Gracias
porque vuestra amistad
es el mejor respeto.
 
Es aquella callada palabra
que lo dice todo
porqué es rica en memoria,
todo lo expresa.
Los inicios,
el paso del tiempo
y el esplendor de hoy.
                 Jaume
 
Solo tengo un pero al día de ayer y es que Carla no pudo estar allí conmigo.Ella y yo empezamos juntas este camino y lo hemos compartido todo, los buenos  momentos y los no tan buenos.¡Te eché de menos!
               

20 comentaris:

Cuchy ha dit...

Enhorabuena Esther,
Ya he visto por varios blogs lo fenomenal que estuvo todo y el día tan estupendo que pasásteis. Me hubiera encantado estar con vosotras.

Yolanda ha dit...

Gràcies Esther i Carla per la vostra iniciativa...ahir va ser un gran dia per a mi, i penso que per a totes les noies que vam ser-hi i vam tenir l´oportinitat de formar part d´aquesta trobada.Pel vostre esforç, pel vostre carinyo i per la vostra força!!!! Ja estic dessitjant tornar-nos a trobar!!!!
Gràcies també per aquestes paraules plenes de sentiment...
Petons forts!

Alícia ha dit...

moooltes gràcies a les dues per aquesta bona organització, per donar-nos l'oportunitat a totes de coneixe'ns en persona, i per fer-nos passar un dia tan especial! gràcies també per la poesia tan bonica del teu pare!!!!!!

laura ha dit...

ohhhhhhhhh!!! quina gran poesia!!!! maquíssima!!!

gràcies a vosaltres! per la iniciativa, per donar el primer pas, per organitzar-ho tot, per buscar el lloc, per preocupar-vos... per tota la feina bruta q heu fet i q ha fet possible q ens trobèssim totes nosaltres, q ens poguèssim conèixer, xerrar, riure, compartir, aprendre... moltes gràcies!

ara mateix t'envio la foto final de grup!!!!!!!!!

Ruth ha dit...

Gràcies a vosaltres per haver pensat en fer "Fem scrap", per haver estat en tot moment guiant-nos i ajudant-nos, per posssssssssar una mica d'ordre!
Moltes gràcies per les teves paraules i per aquest poema tant bonic i amb tant i tant de sentiment!!!!!!!!!!!!!
petonets xoxo

scraprosarr2 ha dit...

Moltes gracies Esther per donar-nos aquesta oportunitat de poder-nos conèixer totes i h'haver passat un dia tan esplèndit.
Crec que aquesta trobada serà l'inici d'un nou i bonic proyecte que podria arribar molt lluny, i que això espero per totes nosaltres en la que ens apasiona l'Scrap.
M'Encanta la poesia es plena de sentiments, es preciosa.
Moltes gràcies Esther.
La Rosa de Manresa.

Elena ha dit...

Esther, moltes gràcies a tu.
I a la Carla.
Va ser un dia fantàstic, plè d'activitats, riures, amistat, creativitat...
El poema és preciós, perfecte, gràcies per compartir-lo amb nosaltres.
I per tota la dedicació que hi has posat, les ganes, la il.lusió, l'amor i generositat, una vegada més:
Gràcies

Marian ha dit...

Gracias Esther i Carla (espero que ya estés mejor) por el día de ayer.
Fue estupendo, bien organizado y muy divertido. Os lo habéis currado bien y eso es de agradecer.
Pudimos compartir y disfrutar de este hobby que tanto nos gusta.
Fue un día bonito!!!!
Miraré de pasar las fotos.
Un abrazo.

SECUNDÀRIA A ha dit...

Moltes gràcies Esther per prendre la iniciativa, per tota la feinada d'organització i per la ingrata feina d'anar coordinant els temps per a que totes puguèssim gaudir de la experiència i tot surtís sobre rodes.
Ho vaig passar molt bé i em quedo amb el record d'una experiència molt emocionant! Un petó*

Cris ha dit...

Oohh!! Quina poesia més maca! És preciosa!!!
I el dia d'ahir...li vaig dir a unes amigues..."jo avui no respiro aire, respiro scrap" i això t'ho dec a tu, perque vas saber fer que 55 dones passessim un dia fantàstic, ple de tallers, d'aprenentatge, de riures, de conèixer gent...
Van sonar molts aplaudiments, Esther i van ser per l'organització i aquestes ganes que transmets.
Gràcies per tot!!
Un petó

Raquel ha dit...

Moltes moltíssimes gràcies Esther!!! Per portar aquesta iniciativa, per organitzar-lo per la teva empenta, per fer-ho possible. Moltes vegades les propostes es queden en això en propostes, hi ha d'haver alguna persona que s'encoratgi en fer-la i tu has sigut qui ho ha aconseguit de cap a peus. Amb les col.laboracions que hagis tingut que sempre ajuden molt i molt. Moltes gràcies per compartir aquest poema tant maco i ple de setiments.
Petonets

Carmen ha dit...

Moltes gràcies Esther per regalarnos un dia com el diumenge, ple d' energia i tú sempre amb la teva amabilitat i paciència per tothom!! saps que t' estimo i et valoro molt.
Un petonet molt fort
Jo també vaig trobar a faltar a la Carla, però a la propera segur que estarà, desitjo que es trobi mitllor!
Carmen

Sílvia Scrapbloc ha dit...

Totes la vàrem trobar molt a faltar!
Quina poesia més bonica i més adient!
Gràcies a totes per aquest dia tan especial i principalment a tu que amb la teva energia, el teu entusiasme i la teva manera de ser, tan planera i dolça, has fet possible aquesta increïble experiència ( i segur que moltes d'altres!)
Una abraçada. Sílvia

Tres somnis ha dit...

Moltes gracias per un dia fantástic. Per la magnifica organització i coordinació, era dificil amb totes les que eram, pero va sortir genial.
Ens vam coneixer, vam apendre, vam riure (sobretot al dictat boig) i vam jalar!!!.
De nou moltes gracies Esther.

TXELL ha dit...

Moltes gràcies Esther i Carla per tot!! La organització va ser de 10!! Ens heu regalat un dia magnífic i ple de vivències i això no té preu!! Gràcies, per donar les gràcies amb una poesia tan encertada. Molts petons!!

Laia i Esteve ha dit...

Moltes gràcies Esther va ser un dia genial, ple d'emocions i sentiments. Em va agradar molt coneixer-vos totes en persona.
La poesia és preciosa i molt adient.
Fins la propera!!!
Un petó.

Unknown ha dit...

Moltes gràcies Esther i Carla.Un gran poema del vostre pare i avi.
Ha estat un luxe poder participar en aquesta trobada, fer el talleret i poder conèixer a tantes noies tant maques. Una abraçada

AlexM ha dit...

Felicitats Esther! me alegro que haya sido un exitazo y espero que repetireís pronto para poder participar yo también,
Un abrazo

Mireia Sala ha dit...

Gràcies Esther i Carla per aquest diumenge tan genial.
Com veieu, només tenim paraules d'agraïment per fer-nos passar un dia fantàstic. I no tansols el propi diumenge, sino tota la il.lusió dels dies previs, preparant la trobada.
Ja tinc ganes de tornar-hi !!!
El poema és preciós.
Petons

Anònim ha dit...

Quines paraules més maques...
Moltes, moltes gràcies per la teva dedicació i entusiasme!! i de nou felicitats per aquesta gran capacitat d'organització que sempre tens. Va ser un dia fantàstic ple de bons moments, un munt de petons i abraçades per tu i la Carla!!!
Silvia Segura