Pàgines

dilluns, 23 de març del 2009

Vídeo àlbum acordeó

Quan vam fer el taller amb les amigues vam aprofitar per preparar un altre àlbum per regalar a una amiga que ens va convidar a sopar. Mentre la Carla feia l'àlbum jo la vaig anar filmant i així vam aprofitar per fer un video tutorial. Ja només faltava que el nostre informàtic particular fes el muntatge final. Per fi! Ja el tenim!
Cuando hicimos el taller con las amigas aprovechamos para preparar otro álbum para regalar a una amiga que nos había invitado a cenar. Mientras Carla hacía el álbum para obsequiar yo la filmé i así aprovechamos para hacer un video tutorial. Ya solo falta que nuestro informático particular nos hiciese el montaje final. ¡Por fin! ¡Ya lo tenemos!




5 comentaris:

Sílvi ha dit...

Fantàstic!! Quin equip que formeu!
Salutacions

Carmen ha dit...

profesional total, impresionanat, maco, dinàmic, nosé,, que està molt i molt bé. Que la Carla treballa molt segura i dona gust veure aquests dos videos.
I felicitats ald que gravan i editen també.
Fins aviat,
Carmen

BertaiPolete ha dit...

encantador!!! us felicito a les dues, i a l'informàtic també, és clar... un tutorial i un àlbum guapíssims, gràcies per compartir-ho.
Un petó.
Maica

Ana Sanz ha dit...

Fantástic!!!! Sou unes escraperes, unes artistes i unes productores bonisimes! sense cap mena de dubte!

Heu fet un tutorial bonísim i super didactic! Gràcies

Per cert... aquest "boli" que he vist... ès de cola!!!! No el coneixia i ès clar em fa falta perque sempre vaig fent invents per coses petites i es veu molt practic! on el puc trobar?

Gracies a les dues! I al equip técnic-informàtic que ens ho presenta tan bé!

Un petonet

tesascrap ha dit...

¡Que tutorial! ¡Es bueniiisimo!.
Los álbumnes son preciosos, me gustaron mucho los papeles que utilizaste.
Muchas gracias por mostrarlo.
Besos