Pàgines

diumenge, 15 de març del 2009

Taller de la Carla

La Carla va estar preparant un kit. Li va posar el nom de 10 dies per què cada una pugués parlar de 10 dies de la seva vida. Dies que pensi importants o bé que es tenen ganes de recordar. Va voler posar frases conegudes que reflexessin sentiments que un pot sentir. Aquest és el resultat:

Carla ha estado preparando un kit. Le puso el nombre de "10 dies" para que cada una pudiese escribir sobre 10 días de su vida. Días que piensa són importantes o bien que tiene ganas de recordar. Quiso poner frases conocidas que reflejasen sentimientos que uno puede sentir. Este es el resultado:





Com que es van apuntar moltes nenes no teniem prou papers perquè ho poguessin fer totes i vam decidir preparar els altres kits amb uns altres papers. Com podreu veure també van quedar molt bonics:

Como se apuntaron muchas niñas no teníamos suficiente papeles para que los pudiesen hacer todas i decidimos preparas los otros kits con otros papeles. Como podeis ver también quedaron muy bonitos:





També van venir alguns germanets petits i els hi vam preparar un mini per fer adequats als seus gusto. Així els hi va quedar:

También vinieron algunos hermanitos pequeños y les preparamos un mini para hacer adecuado a su gusto. Así les quedó:






En total van ser 8 nenes, 1 nen i l'àvia que ajudava als petits. Quina colla!

En total fueron 8 niñas y 1 niño y la abuela que ayudaba a los pequeños. ¡Vaya grupito!

Ens ho vam passar molt bé i ens sembla que tots van marxar satisfets amb la feina que havien fet.

Nos lo pasamos muy bien y nos parece que todos marcharon satisfechos con el trabajo que habían hecho.

8 comentaris:

Mireia Sala ha dit...

Enhorabona per aquest projecte i taller tant bonic Carla !!
Petons

Ana Sanz ha dit...

Felicitats Carla!!!! Un treball molt maco! I 8 nenes, són moltes nenes per ensenyar a fer una feina eh? Ja havia dit jo en algun altre moment que tu eres una petita promesa!!!.
Un petonet bonica!

Anònim ha dit...

Em sembla fantàstic: els àlbums i tot el que feu per expandir aquest "vici" nostre! Felicitats i gràcies.

tesascrap ha dit...

¡Me alegra que lo pasárais tan bien!.
Los álbummes son preciosos.

Mónica ha dit...

lo que te decia, Carla te retira... felicidades por esos minis tan guays

Ocean ha dit...

Que idea más original!!! Una chulada.

Ana Sanz ha dit...

Hola Carla! Hola Esther! Em pregunteu al meu blog per la meva Silhouette...No patiu per tantes preguntes que a més a més no son tantes, jejeje.

Bé, ès l'antiga i va venir de 1 Worldscrap. La veritat ès que em semble que la diferència bàsica amb la nova ès que aquesta ultima ès autònoma, en el sentit que no li cal l'ordinador, i funciona si vols, amb una tarja de memòria, lo que la fa portàtil, però ès clar, el preu no te rés a veure.Suposo que la sortida de la nova Silhouette,va fer que la antiga estigués a meitat de preu i ès clar, aixó s'havia d'aprofitar.

Intentarè estar alerta i anar el dia de la demo de la Silhouette a Blokum, si es que puc anar tenint-la ja... Si puc anar, ens veurem alla.
Un petonets per vosaltres!

BertaiPolete ha dit...

Una meravella, i una feina genial, tant per la vostra creativitat com per la vostra dedicació en educar i transmetre el bo i millor de 'scrapbooking. Us felicito, i molt especialment a la Carla pel seu interès i dedicació.
Un petó
Maica