Pàgines

dijous, 13 d’octubre de 2016

Porta papers decorat

Aquesta setmana us ensenyo un porta papers que he decorat utilitzant com a base la col·lecció de papers “Una de cal” de la Mònica Palomero. He fet una decoració molt senzilla. Per començar la he folrat amb un full de paper de llibre antic i he fet una transferència sobre cinta adhesiva gran que he enganxat sobre el paper de llibre.

Esta semana os muestro el portapapeles que he decorado utilizando como base la colección de papeles “Una de cal” de Mónica Palomero. He hecho una decoración muy sencilla. En primer lugar, lo he forrado con papel de libro antiguo y he hecho una transferencia sobre cinta adhesiva grande que he pegado al papel de libro.

 He folrat la pinça amb cintes que lliguin amb els colors dels papers i he tornat a utilitzar el segell de vaixell de paper de Méli-mélo per estampar-lo sobre pasta de porcellana freda.

He forrado la pinza con cinta acordes a los colores de los papeles y he vuelto a utilizar el sello de barco de papel de Méli-mélo para estamparlo sobre pasta de porcelana fría.


 He col·locat una cinta elàstica en la part inferior per decorar el porta papers i a més l’aprofitaré per posar una foto  o alguna nota.
  
He colocad una cinta elástica en la parte inferior para decorar el portapapeles y además lo aprovecharé para poner una foto o alguna nota.A partir d’ara el tindré penjat a la paret de la meva cuina per posar les notes de les coses pendents de comprar i altres coses que hagi de recordar.

A partir de ahora lucirá en la pared de mi cocina para poner las notas de la compra y otras cosas que tenga que recordar.

2 comentaris:

Marta - Mi Scrap Lab ha dit...

Espectacular!! El segell sobre la porcelana freda m'ha enamorat!!!

Alícia ha dit...

Geniaaaaaaaal!!!!