Pàgines

dijous, 5 de maig de 2016

Carpeta arxivadora

Segueixo experimentant amb noves maneres de transferir imatges. En aquest cas he practicat la transferència sobre paper de seda. I amb el resultat he fet una carpeta per arxivar les pàgines de cal·ligrafia.

Sigo experimentando con nuevas maneras de transferir imágenes. En este caso he practicado la transferencia sobre papel de seda. Y con el resultado he hecho una carpeta para archivar las páginas de caligrafía.

Per decorar he utilitzat un Porta Etiquetes de Toga amb el número 16. Una cinta elàstica em serveix per tancar la carpeta i que no caiguin els fulls.

Para decorarla he utilizado un Porta Etiquetas de Toga con el número 16. Una cinta elástica me sirve para cerrar la carpeta y que no caigan las hojas.


He folrat l’interior de la carpeta amb uns papers que tenia guardat feia molt de temps.

He forrado el interior de la carpeta con unos papeles que tenía guardado hacía mucho tiempo. 


4 comentaris:

Pat ha dit...

Por favor....no se te resiste nada?? Eres genial...me encanta la carpeta donde poder guardar los ejemplos. xxx

Marta - Mi Scrap Lab ha dit...

És preciosa Esther! I súper adequada per emmagatzemar les pàgines de caligrafia!amb aqeust estampat tan però taaan bonic!! Petons, guapa!

Belén ha dit...

Otres! Què bonic! I com es transfereix sobre paper de seda?

Olga ha dit...

Pues muy bonita la carpeta, y me encanta el aire retro que le has dado. ¿Como haces la transferencia sobre papel de seda?¿Con acetona o algo similar? Gracias