Pàgines

dijous, 28 d’abril del 2016

Mini àlbum de celebració

Aquest més d’abril la Clàudia ha fet 18 anys i com que  és una data especial i sempre hi ha records que no es volen oblidar li he preparat un mini àlbum on poder reflectir  algunes de les vivències que no vol oblidar. El disseny és molt femení com és ella i els colors suaus i delicats. A la tapa una etiqueta i el número 18 fet amb el troquel Alfabet de Toga.

Este mes de abril  Clàudia ha hecho 18 años y como es una fecha  especial y siempre hay recuerdos que no queremos olvidar le he preparado un mini álbum donde reflejar algunas de las vivencias que no quiere olvidar. El diseño es muy femenino como es ella y los colores suaves y delicados. En la tapa una etiqueta y el número 18 hecho con el bonito troquel  Alfabeto de Toga.


L’enquadernació és molt senzilla i ens serveix per subjectar les pàgines interiors a la tapa amb una cinta.

La encuadernación  es muy sencilla y nos sirve para sujetar las páginas interiores a la tapa con una cinta.


 A la primera pàgina  una butxaca per guardar el menú del sopar de la celebració, la llista de convidats, els regals,...  També he enganxat la paraula “imagina” dissenyada per la Marta Juez i comercialitzada per Basic Crea. A la dreta una foto amb el vestit de l’esdeveniment.

En la primera página un bolsillo para guardar el menú de la cena de celebración, la llista dels convidats, els regals,... También he pegado la palabra “imagina” diseñada por Marta Juez y comercializada por Basic Crea. A la derecha he pegado una foto con el vestido del evento.


 A la segona pàgina només la paraula “amor” troquelada i enganxada sobre un paper de fons decorat i a la dreta una foto que vaig editar i li vaig enviar el dia de l’aniversari per felicitar-la.

En la segunda página solo la palabra “amor” troquelada y pegada sobre un papel de fondo decorado y a la derecha una foto que edité y le mandé el día del cumpleaños para felicitarla.


 I a l’última pàgina una butxaca amb etiquetes perquè la família li escrigui una dedicatòria i a la dreta un cor per penjar a la porta de la seva habitació. Per guardar-lo he enganxat un sobre de CD que he utilitzat de sobre.

Y en la última página un bolsillo con etiquetes para que la familia le escriba una dedicatoria y en la derecha un corazón para colgar en la Puerta de su habitación. Para guardarlo he pegado un sobre de CD que he utilizado de sobre.

1 comentari:

Papelería Tamayo Legazpi 4 Donostia Guipuzcoa ha dit...

Me encanta. Una vez más la sencillez y la finura dan el protagonismo al objetivo que no es otro que conservar el recuerdo de esa fecha. Y la elección de papeles....genial. Hay quien no sabe verlos si no es con fotos de verano/vacaciones ;) xxx