Pàgines

dimecres, 10 de juny del 2015

Un sobre: Paraules

Després de les proves que vaig estar fent quan vaig transferir la imatge del metge sobre paper de seda (aquí) vaig quedar molt satisfeta perquè penso que és un material que té moltes possibilitats i que és molt agraït i he tornat a fer-ne més. Aquesta vegada he transferit tasses de te o millor dit per mi són tasses d’infusió. El medi per transferir un altre cop l’acetona que no fa malbé el paper de seda. Ja sabeu que el paper de seda és molt delicat i es trenca de seguida.

Después de las pruebas que estuve haciendo cuando transferí la imagen del medico sobre papel de seda (aquí), estuve muy satisfecha porque pienso que es un material que tiene muchas posibilidades y que es muy agradecido. He vuelto a repetir. Esta vez he transferido tacitas que me encantan. El medio para transferir, otra vez la acetona que no estropea el papel de seda. Ya sabéis que el papel de seda es muy delicado y se rompe enseguida.




He fet un sobre amb paper de llibre vell i a sobre he enganxat el paper de seda seguint la tècnica de decoupage.

He hecho un sobre con papel de libro viejo y encima he pegado el papel de seda siguiendo la técnica de decoupage.


 I per acabar uns segells, decoracions... i ja el tinc preparat esperant la ocasió. M’agrada tenir sempre sobres a punt per regalar diners, una poesia...o qualsevol altra coseta.

 Y para acabar sellos, decoraciones...y ya lo tengo preparado esperando la ocasión. Me gusta tener siempre sobres a punto para regalar dinero, una poesía...o cualquier otra cosita.



4 comentaris:

Raquel Reyes ha dit...

Quins sobres més bonics !!! M'encanta com queda la transferència i aquest to romàntic del sobre !

Petonets

Silvia ha dit...

qualsevol seria feliç de reber un sobre com aquests, m' encanten!!
una abraçada!!

Rosa ha dit...

Jo opino igual que la Sílvia. Després d'aquest sobre és igual el que hi hagi a dins. El regal és el sobre! Petons

anna gs ha dit...

Espectacular !!! El sobre ja és, per ell mateix, un bonic regal ..
Petons