Pàgines

dimecres, 27 de maig del 2015

Transferències sobre paper de seda

Tinc una temporada que m’agrada molt experimentar i provar noves tècniques o noves maneres d’aplicar una mateixa tècnica sobre material que tenim a mà i que moltes vegades no en traiem el profit que en podríem treure. Un d’aquests materials és el paper de seda. Com podríem aprofitar-lo? I fer-hi transferències? Ja ho he aconseguit!!!! Transferència sobre paper de seda!!! M’encanta!!!! He escollit una imatge de l'il.lustrador  Juan Ferrándiz, em porta molts bons records d’infantesa, i taxin, taxin.... Aquí la teniu!!!!!

Tengo una temporada que me gusta experimentar y probar nuevas técnicas o nuevas maneras de aplicar una misma técnica sobre materiales que tenemos a mano y que muchas veces no le sacamos el provecho que le podríamos sacar. Uno de estos materiales es el papel de seda. ¿Cómo podríamos aprovecharlo? Y ¿hacer transferencias? ¡Lo he conseguido!!!!! Transferencia sobre papel de seda! ¡Me encanta! He escogido una imagen del ilustrador Juan Ferrándiz que me trae muy Buenos recuerdos de infancia, y tachan, tachan... ¡Aquí la tenéis!



I després he fet una targeta amb restes de papers, unes inicials que em va regalar la Mònica Palomero i un troquel distribuït per Basic Crea i que ha dissenyat la Marta Juez. Li regalaré al meu metge preferit!

Y después he hecho una tarjeta con restos de papeles, unas iniciales que me regaló Mónica Palomero y un troquel distribuido por Basic Crea y que ha diseñado Marta Juez. ¡Se la regalaré a mi médico preferido!



1 comentari:

anna gs ha dit...

Cóm m´agrada !!!! T´ha quedat genial !!!!
Petons