Pàgines

dimarts, 11 de novembre del 2014

Diari visual: No sóc

Fer pàgines del Diari Visual cada vegada m’agrada més. Em fascina el fet de que comences amb una idea i al final acabes amb un resultat ben diferent de que pretenies. En aquest cas tenia moltes ganes de utilitzar roba i d’aconseguir un treball càlid i amb molta textura. Per fer el fons vaig utilitzar un gassa antiga que tenia per casa i la vaig enganxar amb gel mèdium. Després una capa prima de gesso per unificar. Vaig pintar amb pintura acrílica i amb Gellatos. Les estrelles són de roba i  les vaig retallar amb la Big Shot. I
per decorar més estrelles d’acetat i pintats els laterals amb pintura acrílica per ressaltar la transparència i estrelletes de fusta pintades també amb Gellatos.

Hacer páginas del Diario Visual cada vez me gusta más. Me fascina el hecho de que empiezas con una idea y al final acabas con un resultado bien distinto de lo que pretendías. En este caso tenía muchas ganes de utilizar ropa y conseguir un trabajo cálido y con mucha textura. Para hacer el fondo utilicé una gasa Antigua que tenía por casa i la pegué con gel médium. Después una capa fina de gesso para unificar. Pinté con pintura acrílica y con Gellatos. Las estrelles son de tela y las recorté con la Big Shot. Y para decorar más estrelles de acetato, pintando los cantos con pintura acrílica para resaltar la transparencia y estrellitas de madera pintadas también con Gellatos.





4 comentaris:

Rosa ha dit...

M'encanta aquesta pàgina, les diferents textures, els colors... tot. Petons

Analia Cristina ha dit...

Qué linda textura te quedo con la gaza!!Precioso trabajo!

anna gs ha dit...

A mi també m´agrada molt treballar amb el meu diari visual. Aquesta pàgina és molt bonica ....
Com m´agraden els teus treballs!!!
Una abraçada

gloria vivas ha dit...

Molt bonica Esther, m'agraden aquests colors suaus...