Pàgines

dimarts, 1 de juliol del 2014

Felicitats Pare!

Ja sabeu que quan comences a pensar un projecte una de les coses més divertides és treure tot el que tens i començar a veure com t’agrada la composició de colors i materials. Feia temps que tenia la col·lecció de papers "Desde el corazón" de l’Alicia Artigas de Col·lage de memòries i la guardava per una ocasió especial. Ja va arribar el dia!. Necessitava una targeta per donar un regal al meu pare que ha fet 80 anys.
Fa molt temps que li feia il·lusió fer un passeig en globus i com que no soc massa hàbil dibuixant vaig buscar una imatge que m’agradés a internet, la vaig imprimir a la mida que més m’interessava,  la vaig retallar i copiar als papers beix i marró de l’Alícia. Després de retallar totes les peces i vaig  fer el muntatge. La cistella vaig retallar a roba de sac i per donar un to masculí les decoracions van ser fetes amb corda.

Ya sabéis que cuando empiezas a pensar en un proyecto, una de las cosas más divertidas es sacar todo lo que tienes y empezar a ver como te gusta la composición de colores y materiales. Hacía tiempo que tenía la colección de papeles "Desde el corazón" de Alícia Artigas de Col.lage de Memòries y la guardaba para una ocasión especial.¡ Ya ha llegado el día! Necesitaba una tarjeta para dar un regalo a mi padre que ha hecho 80 años.
Hace mucho tiempo que a mi padre le hacía ilusión hacer un paseo en globo y como no soy muy hábil dibujando busque una imagen que me gustase en internet, la imprimí a la medida que me interesaba, la recorté y la copié en los papeles beige i marrón de Alícia. Después de recortar todas las pieza hice el montaje. La cesta la recorté en tela de sacó y para darle un tono masculino, las decoraciones fueron hechas con cuerda.


 Aconseguir fer els núvols  va resultar força complicat. Els vaig dibuixar en una cartolina blanca i vaig anar enganxant la corda tot el voltant mirant de posar la cola (Glossy Accent) per la part exterior. Després vaig retallar els núvols i els vaig enganxar a la targeta. Així vaig aconseguir que no es vegi tant la cola.

Conseguir hacer la nube resultó bastante complicado. Lo dibuje en una cartulina blanca y fui pegando la Cuerda alrededor intentando poner la cola (Glossy Accent) por la parte exterior. Después recorté las nubes y las pegué en la tarjeta. Así conseguí que no se viese tanto la cola.


 A dins una butxaca per guardar el “Val per un....”.

Dentro un bolsillo para guardar el “Vale por un...”


 I ara a dins podeu veure una bicicleta antiga estampada, i és que poc a poc ja no tenia clar si havia de ser un vol en globus o un passeig en bicicleta... ja, ja, ja!!!
El segell de la bicicleta és de la col·lecció Vintage de Toga.

 Y ahora dentro podéis ver una bicicleta estampada, i es que poco a poco ya no tenía claro si tenía que ser un vuelo en globo o un paseo en bicicleta... ja, ja, ja!!! El sello de la bicicleta es de la colección Vintage de Toga.


I el sobre l’he fet a la mida de la targeta amb la Envelope Punch Board de  We R Memory keepers per fer sobres. M’encanta! És una de les eines que estic més contenta d’haver-me comprat. Sempre trobo el moment d’utilitzar-la. I perquè la pestanya del sobre no s’aixequi una tira decorativa dels papers de l’Alícia Artigas. Podeu veure un vídeo de com funciona aquí.


Y el sobre lo he hecho a la medida de la tarjeta con la Envelope Punch Board de We R Memory keepers para hacer sobres. ¡Me encanta! Es una de las herramientas que estoy más contenta de haber comprado. Siempre encuentro el momento de utilizarla. Y para que la pestaña del sobre no se levante, una tira decorativa de los papeles de Alícia Artigas. Podéis ver un vídeo de como funciona aquí.


Podeu veure el vídeo de la seva presentació dels papers en la Fira Scrap+ Sitges aquí. I si voleu veure l'entrevista que li va fer l'Elena de Pega, papel o tijeras on a més explica com folrar un mirall, aquí.

Podéis ver el vídeo de su presentación de los papeles en la Feria Scrap+ Sitges aquí. Y si queréis ver la entrevista que le hizo Elena de Pega, papel o tijeras donde nos explica como forrar un espejo, aquí.

7 comentaris:

Sílvia Scrapbloc ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Sílvia Scrapbloc ha dit...

M'encanta aquesta combinació de colors! I com sempre, hi poses tant de sentiment a cada detall... M'encanta!
Petons

Marta - Mi Scrap Lab ha dit...

és una preciositat!!! M'encanta!!

Raquel Reyes ha dit...

M'encanta de veritat que és preciosa i moolt especial !!!

Petonets

Unknown ha dit...

Molt xula!! Q sàpigues que he deixat una sorpreseta x tu al meu blog!! Q será será..?? ;)

http://kukascrap.blogspot.com.es/2014/07/premio-al-blog-amigo.html

Anònim ha dit...

Perfecta, justa, equilibrada, Stupenda... Cada cop que fas un treball masculi m'agrada mes que l'anterior. Saps que soc fan teva i per tant no puc ser objectiva... M'encantaaaaaa!!!!!! . Marta

Alícia ha dit...

Es molt xula! Sempre fas uns treballs impecables, i quina il.lusió que per aquesta ocasió tant especial hagis fet servir aquesrs papers! Gracies i un*