Pàgines

dijous, 8 de maig del 2014

El meu 2014: Març

Com no podia ser d’una altra manera, el meu diari del més de març ha estat centrat en la Fira Scrap+ Sitges.
Aquests últims mesos han estat molt intensos i amb molt treball, però al mateix temps han sigut molt gratificants i carregats d’energia. Tinc tantes anècdotes i aventures per explicar que no sabria per quina començar. Hi ha un fet però que m’ha omplert molt i és la gran resposta a les meves propostes i iniciatives. Es per això que la paraula que resumeix el meu sentiment de la fira és COL·LABORACIÓ. Vull agrair la vostra implicació a la fira als expositors i majoristes, als talleristes, a les persones que vau participar a l’exposició Art+, a tots els creadors que vau col·laborar a Crea+, a tots els que vau assistir a la trobada Nexus+ i ,com no, a tots els que, tot i el mal temps que va fer, vau venir a visitar-nos.
Vull donar les gràcies d’una manera especial al Gerard per engrescar-se i engrescar-me en tot moment.
Tot plegat ha estat una experiència meravellosa! Gràcies!

Cómo no podía ser de otra manera, mi diario del mes de marzo está centrado en la Feria Scrap+ Sitges.
Estos últimos meses han sido muy intensos y con mucho trabajo, pero al mismo tiempo han sido muy gratificantes y cargados de energía. Tengo tantas anécdotas y aventures que explicar que no sabría por cual empezar. Hay un hecho que me ha llenado mucho y es la gran respuesta por parte de las persones a mis propuestas e iniciativas. Es por esto que la palabra que resume mi sentimiento al respecto de la feria es COLABORACIÓN. Quiero agradecer vuestra implicación en la feria a los expositores y mayoristas, a los talleristas, a las persones que participasteis en la exposición Art+, a todos los creadores que colaborasteis en Crea+, a todos los que asististeis al encuentro Nexus+ y, cómo no, a todos los que, aun con el mal tiempo que hizo, vinisteis a visitarnos.
Quiero dar las gracias de una manera especial a Gerard por entusiasmarse y entusiasmarme en todo momento.
¡Ha sido una experiencia maravillosa! ¡Gracias!

I ara ja la pàgina...

Y ahora ya la página...



5 comentaris:

Sònia ha dit...

Pots sentir-te ben orgullosa, tan de com ha sortit tot, com del teu fill (crec que el Gerard, és el teu fill...).
Una abraçada. Sònia

Papelería Tamayo Legazpi 4 Donostia Guipuzcoa ha dit...

Una vez mas, GRACIAS, has de estar orgullosa,xxx.

Raquel Reyes ha dit...

Una gran experiència que ens ha fet gaudir i molt de la nostra gran afició !! L'scrap, una fira en la que es podia olorar per tot arreu aquesta estima que tu tens. Gràcies per fer-ho possible i gràcies al Gerard !!!

Petonets

Sílvia Scrapbloc ha dit...

Gràcies a tu i al Gerad per fer-la tan magnífica! I l'agenda preciosa.
Petons

scraprosarr2 ha dit...

Una gran feina Esther!!!
Molts petonets