Pàgines

dijous, 8 de maig de 2014

El meu 2014: Març

Com no podia ser d’una altra manera, el meu diari del més de març ha estat centrat en la Fira Scrap+ Sitges.
Aquests últims mesos han estat molt intensos i amb molt treball, però al mateix temps han sigut molt gratificants i carregats d’energia. Tinc tantes anècdotes i aventures per explicar que no sabria per quina començar. Hi ha un fet però que m’ha omplert molt i és la gran resposta a les meves propostes i iniciatives. Es per això que la paraula que resumeix el meu sentiment de la fira és COL·LABORACIÓ. Vull agrair la vostra implicació a la fira als expositors i majoristes, als talleristes, a les persones que vau participar a l’exposició Art+, a tots els creadors que vau col·laborar a Crea+, a tots els que vau assistir a la trobada Nexus+ i ,com no, a tots els que, tot i el mal temps que va fer, vau venir a visitar-nos.
Vull donar les gràcies d’una manera especial al Gerard per engrescar-se i engrescar-me en tot moment.
Tot plegat ha estat una experiència meravellosa! Gràcies!

Cómo no podía ser de otra manera, mi diario del mes de marzo está centrado en la Feria Scrap+ Sitges.
Estos últimos meses han sido muy intensos y con mucho trabajo, pero al mismo tiempo han sido muy gratificantes y cargados de energía. Tengo tantas anécdotas y aventures que explicar que no sabría por cual empezar. Hay un hecho que me ha llenado mucho y es la gran respuesta por parte de las persones a mis propuestas e iniciativas. Es por esto que la palabra que resume mi sentimiento al respecto de la feria es COLABORACIÓN. Quiero agradecer vuestra implicación en la feria a los expositores y mayoristas, a los talleristas, a las persones que participasteis en la exposición Art+, a todos los creadores que colaborasteis en Crea+, a todos los que asististeis al encuentro Nexus+ y, cómo no, a todos los que, aun con el mal tiempo que hizo, vinisteis a visitarnos.
Quiero dar las gracias de una manera especial a Gerard por entusiasmarse y entusiasmarme en todo momento.
¡Ha sido una experiencia maravillosa! ¡Gracias!

I ara ja la pàgina...

Y ahora ya la página...5 comentaris:

Sònia ha dit...

Pots sentir-te ben orgullosa, tan de com ha sortit tot, com del teu fill (crec que el Gerard, és el teu fill...).
Una abraçada. Sònia

Pat ha dit...

Una vez mas, GRACIAS, has de estar orgullosa,xxx.

Raquel Reyes ha dit...

Una gran experiència que ens ha fet gaudir i molt de la nostra gran afició !! L'scrap, una fira en la que es podia olorar per tot arreu aquesta estima que tu tens. Gràcies per fer-ho possible i gràcies al Gerard !!!

Petonets

Sílvia Scrapbloc ha dit...

Gràcies a tu i al Gerad per fer-la tan magnífica! I l'agenda preciosa.
Petons

scraprosarr2 ha dit...

Una gran feina Esther!!!
Molts petonets