Pàgines

dimarts, 15 d’octubre del 2013

Aprenc ganxet

Ja sabeu com m’agraden les llibretes!. Aquest cop en necessitava una on anotar les instruccions per fer cosetes de ganxet.

¡Ya sabéis como me gustan las libretas!. Esta vez necesitaba una para anotar las instrucciones para hacer cositas de ganchillo.


I no podia fer la llibreta sense utilitzar la tècnica del ganxet. He plegat la tapa de la llibreta per fer la butxaca i he fet els forats amb la Crop-a-dile a una distància aproximada.

Y no podía hacer la libreta sin utilizar la técnica del ganchillo. He doblado la tapa de la libreta para hacer el bolsillo y he hecho los agujeros con la Crop-a-dile a una distancia aproximada.


  El mateix punt de ganxet ha subjectat les butxaques que he fet plegant la tapa.  Ja tinc on guardar les referències de les llanes, els gràfics,...

El mismo punto de ganchillo ha sujetado los bolsillos que he hecho doblando la tapa. Ya tengo donde guardar las referencias de las lanas, los gráficos,...


 Podeu veure com es fa aquest punt aquí i aquí. També podeu veure l’aplicació que en vaig fer del mateix punt aquí
Per relligar la llibreta he tornat a utilitzar la tècnica del cosit de pamflet. Aquest cop en lloc de fer el lligat fora l’he fet per dins.

Podéis ver como se hace este punto aquí i aquí. También podéis ver la aplicación que hice del mismo punto aquí
Para atar la libreta he vuelto a utilizar la técnica del cosido de panfleto. Esta vez en vez de atarla por fuera lo he hecho por dentro.



4 comentaris:

Marbel ha dit...

Molt original, m'agrada molt com queda, segur que algun dia et copio la idea, jajaja, és que m'agrada molt el també el ganxet!! Petonets!!

Shei ha dit...

Què xula! M'agrada com queda!
Kissitos!!

Analia Cristina ha dit...

Preciosa la libreta,qué buena idea!Gracias por compartir!

Alícia ha dit...

Mencantaaaa!!!! Un*