Pàgines

divendres, 12 d’abril del 2013

Les targetes de la Sílvia

Quan  vaig veure les targetes que va dissenyar la Sílvia em van agradar totes però les de viatge em van entusiasmar.  Tant, que vaig pensar que a més de ser targetes podíem utilitzar-les per tot tipus de projectes. I com no! vaig pensar de nou en les llibretes però aquest cop, una llibreta de cap de setmana. Quan fem una excursió o sortim dos dies no necessitem un gran àlbum però si que ens agrada escriure petits detalls que també han fet l’estada especial i posar alguna foto. Aquesta llibreta té aquest objectiu.
Volia donar-li un toc vell a la llibreta com si fos que la tinc guardada de fa temps i la pols s’hi hagués anat enganxant. Per aconseguir aquest acabat vaig utilitzar la noguerina. Aquest ha sigut el resultat.

Cuando vi las tarjetas que diseñó Sílvia me gustaron todas pero las de viaje me entusiasmaron. Tanto, que pensé que además de tarjetas podíamos utilizarlas para todo tipo de proyecto.¡ Y cómo no! Pensé de nuevo en las libretas. Pero esta vez, una libreta de fin de semana. Cuando vamos de excursión o salimos dos días no necesitamos un gran álbum pero si que nos gusta escribir pequeños detalles que han hecho la estancia especial y poner alguna foto. Esta libreta tiene este objetivo.
Quería darle un toque envejecido como si fuese que la tengo guardada desde hace tiempo y el polvo se hubiera ido pegando. Para conseguir este acabado utilicé la nogalina. Este ha sido el resultado.


I una butxaqueta lateral per guardar algun tiquet, un sota gots,...

Y un bolsillito lateral para guardar algún tiquet, un posa-vasos...






Però com sé que a la Sílvia no li agrada aquest estil i he utilitzat unes targetes dissenyades per ella,  us he preparat una altra versió més polida.

Pero como se que a Sílvia no le gusta este estilo y he utilizado unas tarjetas diseñadas por ella, os he preparado otra versión más pulida.



5 comentaris:

Rosa ha dit...

Les dues són precioses, però jo em sembla que sóc com la Silvia i si fos per mi també em quedaria la segona. I tens raó, les targetes de la sílvia són fantàstiques. Jo ja me les he guardat per utilitzar-les en algun album de viatge. Ara també m'apunto lo de posar-les en alguna llibreta de viatge. Petons

Sílvia Scrapbloc ha dit...

Ostres! Quina sorpresa i quina il·lusió! Estic emocionada! Totes dues m'encanten. Gracies per fer-les lluir tant. A les teves llibretes.. guanyen molt!
Petons. Sílvia

Eva ha dit...

Me encantan!!! Yo tengo dudas de cual me gusta más. El toque envejecido de la primera me gusta mucho!!! Dos propuestas preciosas!!!
Besos;)

scraprosarr2 ha dit...

Totes dues m'encanten!!!!!!!!
Jo en vull una!!!!!!
Petonets

Unknown ha dit...

Precioso!!!!!
Echale un vistazo a mi blog que tienes regalito
http://sumacre.blogspot.com.es/