Pàgines

divendres, 8 de febrer del 2013

Més llibretes de la Marta!


El tutorial que vaig preparar per fer les llibretes m’ha donat moltes satisfaccions. Fa poc he rebut un correu de la Marta explicant-me que ha fet més llibretes i que les ha utilitzat per explicar petits records de cada més.. Quina il·lusió m’ha fet! Gràcies Marta!

El tutorial que preparé para hacer las libretas me ha dado muchas satisfacciones. Hace poco he recibido un correo de Marta explicándome que ha hecho más libretas y que las ha utilizado para explicar pequeños recuerdos de cada mes. ¡Qué ilusión me ha hecho! ¡Gracias Marta!

Us ensenyo una de les seves llibretes:

Os muestro una de sus libretas:





 Si voleu tenir els arxius per fer la vostra llibreta em podeu escriure un email i us enviaré els arxius. Si el que voleu és dissenyar les vostres podeu passar per aquí í i aquí. Veureu uns vídeos que us ajudaran a dissenyar les vostres pàgines i decoracions amb el programa Inkscape.

Si queréis tener los archivos para hacer vuestra libreta me podéis escribir un email y os enviaré los archivos. Si lo que queréis es diseñar las vuestras podéis pasar por aquí y aquí. Veréis unos videos que os ayudaran a diseñar vuestras páginas y decoraciones con el programa Inkscape.

Ah! I si m’envieu el que heu fet ja veieu la il·lusió que em fa!

¡Ah! Y si me mandáis lo que habéis hecho ya veis la ilusión que me hace!

3 comentaris:

Montse ha dit...

Molt maques!! molt a l'estil de la Marta :). I sí... realment és molt satisfactori veure com la teva feina pots ser una font d'inspiració per moltes persones. Un petonet

Sílvia Scrapbloc ha dit...

Sí que fa il·lusió, oi? I és que fas uns tutorials fantàstics!
Petons. Sílvia

marta trescreatives ha dit...

Moltissimes gràcies per la teva entrada, un honor i un plaer està al teu blog,gràcies al teu tutorial ha estat possible. M'encanta compartir el que m'inspires jijiji. Una abraçada.