Pàgines

divendres, 4 de gener del 2013

Ja arriben els Reis

Ja arriben els Reis! A casa nostra és el dia més màgic de l’any! I m’agrada compartir la il·lusió dels regals, el pensar en algun detall que agradi als altres. És per això que vull compartir amb vosaltres un vídeo on us explico com dissenyar tiquets a partir d’una plantilla amb el programa Inkscape. Ja sabeu que aquest és un programa gratuït que us podeu descarregar aquí.

¡Ya llegan los Reyes! !En nuestra casa es el día más mágico del año! Me gusta compartir la ilusión de los regalos, el pensar en algún detalle que guste a los demás. Es por esto que quiero compartir con vosotras un vídeo donde os explico como diseñar tiquets a partir de una plantilla con el programa Inkscape. Ya sabéis que este es un programa gratuito que os podéis descargar aquí.

Anem comprant plantilles de les màquines de tall (Big Shot, Cuttelbug, Decoratrice,...). Moltes vegades ens agrada poder imprimir imatges o paraules que volem emmarcar dins de la figura que volem tallar però no sabem les mides exactes, ni les proporcions. El programa Inkscape ens pot ser de gran utilitat per fer-nos una plantilla on sempre podrem inserir el que vulguem.
Jo em vaig comprar les plantilles  “Sizzix Framelits Die Set 5PK – Tickets” i volia dissenyar tiquets per diverses ocasions.

Vamos comprando plantillas de las máquinas de corte (Big Shot, Cuttelbug, Decoratrice,...). Muchas veces nos gusta poder imprimir imágenes o palabras que queremos enmarcar dentro de la figura que queremos cortar pero no sabemos las medidas exactas, ni las proporciones. El programa Inkscape nos puede ser de gran utilidad para hacernos plantillas donde siempre podremos insertar lo que queramos. Yo me compré las plantillas  “Sizzix Framelits Die Set 5PK – Tickets” y quería diseñar tiquets para diversas ocasiones.


En primer lloc he agafat la plantilla gran i la he escanejat.  A partir d’aquesta imatge he començat el procés amb el programa Inkscape. Espero que us serveixi!.

En primer lugar he cogido la plantilla grande y la he escaneado. A partir de esta imagen he empezado el proceso con el programa Inkscape. ¡Espero que os sirva!



Per imprimir les imatges i tenir referència de la mida que la heu de fer  us podeu mirar la part posterior del estoig on venen les plantilles.

Para imprimir las imágenes y tener referencia de la medida que las tenéis que hacer os podéis mirar la parte posterior del estuche donde vienes las plantillas.



Aquest és el resultat. (Si us la voleu copiar feu clic amb el botó dret del ratolí sobre la imatge i “guardar imatge com”).

Este es el resultado. (Si os la queréis copiar haced clic en el botón derecho del ratón sobre la imagen y “guardar imagen como”).




Podeu mirar altres vídeos que vaig fer i que us poden ajudar a diseñar els vostres tiquets. Aquí, aquí, aquí, aquí, aquí i aquí.

Podéis mirar otros videos que hice que os pueden ayudar a diseñar vuestros tiquets. Aquí, aquí, aquí, aquí, aquí y aquí.

He personalitzat alguns tiquets. (Si us la voleu copiar feu clic amb el botó dret del ratolí sobre la imatge i “guardar imatge com”)

He personalizado algunos tiquets. (Si os la queréis copiar haced clic en el botón derecho del ratón sobre la imagen y “guardar imagen como”)









Espero que us agradin.
Ah! I que els Reis us portin moltes coses!

Espero que os gusten.
¡Ah! ¡Y que los Reyes os traigan muchas cosas!

8 comentaris:

Raquel ha dit...

uix uix uix, ho haig de provar, m'agrada molt.

Petonets i gràcies !!!

anna gs ha dit...

Moltes gràcies Esther !!! M´agraden molt com queden, ho faré sevir segur.
BON ANY !!!

ANNA

Rosa ha dit...

Molt útils totes les explicacions. Ara a posar-les en pràctica. Gràcies.
I segur que a nosaltres ens portaran moltes coses perque som molt bones. Petons

Alícia ha dit...

Gracies Esther!!!! bons reis!un*

Elena ha dit...

Un tutorial fantàstic i molt interessant, moltes gràcies, Esther!
Ptns!

scraprosarr2 ha dit...

Es estupendo!!!! moltes gràcies i a difrutar dels reis mags!!

Sílvia Scrapbloc ha dit...

És fantàstic! Moltes gràcies!
Petons. Sílvia

Anònim ha dit...

buy ativan buy lorazepam in uk - lorazepam-ratiopharm 1mg beipackzettel