Pàgines

diumenge, 4 de novembre del 2012

Taller transferències

El món de les transferències em fascina! Sempre estic provant materials nous i diferents idees. Ara he preparat un mini àlbum amb la temàtica del Nadal. No saps el que són les transferències? Vine al taller i ho descubriràs! Ja coneixes aquesta tècnica? Vina també!,  aprendràs altres maneres de transferir . El dissabte 17 de novembre a les 16h farem un taller de transferències a The Scrap House del carrer Notariat. Si esteu interessades en venir podeu trucar a la botiga.

¡El mundo de las tranferencias me fascina! Siempre estoy probando nuevos materiales y diferentes ideas. Ahora he preparado un mini álbum con la temática de la Navidad.  ¿No sabes que son las transferencias? Ven al taller y lo descubrirás! ¿Ya conoces esta técnica? ¡Ven también! aprenderás otras formas de transferir. El sábado 17 de noviembre a las 16h impartiré un taller de transferencias en The Scrap House de la calle Notariat. Si estáis interesadas en venir podéis llamar a la tienda.



3 comentaris:

Silvia ha dit...

He fet varis intents de transferències, és un mon i els resultats ben variats segons els materials.
Llàstima que soc a oondres just aquella setmana, m' hauría agradat molt aprendre més!!!
Fins ben aviat!!

Sílvia Scrapbloc ha dit...

Quina meravella! Jo vaig fer el teu primer taller de transferències i va ser espectacular! Estic segura que en aquest encara et superes.
Petons. Sílvia

Carolynscrapbook ha dit...

Hola no conocia tu blog, que lindo trabajas, exito en tu taller.