Pàgines

divendres, 1 de juny del 2012

Records de viatge



Mai hagués pensat que m’agradessin tant uns Papers estils vintage! Quan els comences a treballar veus que tenen moltes possibilitats i que donen molt de si.
Vam anar a Berlin i em vaig plantejar com havia de ser un àlbum perquè fos pràctic per portar en un viatge de poc equipatge. A més volia que el que fes ja fos definitiu. Al tornar a casa només faltava enganxar les fotos. Un àlbum ràpid ple de grans records.



¡Nunca pensé que me gustasen tanto unos papeles estilo vintage! Cuando empiezas a trabajar con ellos ves que tienen muchas posibilidades y que dan mucho de si.
Nos fuimos a Berlin y me planteé como tenía que ser un álbum para que fuera práctico para llevarlo en un viaje de poco equipaje. Además quería que  lo que hiciera  ya fuese definitivo. Al  volver a casa solo faltaba pegar las fotos. Un álbum rápido lleno de grandes recuerdos.


Està compost d’una carpeta amb uns compartiments transparents per guardar tot allò que ens agrada recollir a les visites: entrades, tiquets, bitllets d’avió,...


 Está compuesto de una carpeta con unos compartimentos transparentes para guardar todo aquello que nos gusta recoger en las visitas: entradas, tiquets, billetes de avión,...




Un àlbum llibreta per escriure el nostre diari i enganxar les fotos. També amb butxaques per guardar moltes cosetes.

Un álbum libreta para escribir nuestro diario y pegar las fotos. También con bolsillos para guardar más cositas.




Amb el programa Inkscape he dissenyat una etiqueta per marcar la dat.


Con el programa Inkscape he diseñado una etiqueta para marcar la fecha.



En alguna de les pàgines he aplicat una tècnica diferent. Sobre acetat transparent he estampat segells amb tinta Stazon. Per una altre banda he tenyit amb noguerina un full de paper de seda blanc. Quan tot està sec he enganxat amb Gel Mèdium el paper de seda sobre l’acetat. Aquest ha estat el resultat.


En alguna de las páginas he aplicado una técnica distinta. Sobre acetato transparente he estampado un sello repetidas veces con tinta Stazon. Por otro lado he teñido con nogalina una hoja de papel de seda blanco. Cuando todo se ha secado he pegado con Gel Médium el papel de seda sobre el acetato. Este ha sido el resultado.




Una de les pàgines de l’àlbum és un mapa de Berlin que vaig trobar a Internet. El vaig imprimir i també l’he tenyit amb noguerina per donar-li un color similar a la resta de l’àlbum.

Una de las páginas del álbum es un mapa de Berlín que encontré en internet. Lo he imprimido y también lo he teñido con nogalina para darle un color acorde con el resto del álbum.



Anar de viatge és un plaer! Quan el preparem, quan el fem i quan recordem...

¡Ir de viaje es un placer! Cuando lo preparamos, cuando lo hacemos y cuando lo recordamos.

5 comentaris:

marta trescreatives ha dit...

Preciòs record !!!!

Montse ha dit...

Quin àlbum més maco!! M'encanta la tècnica de l'acetat i el paper de seda tenyit!! Segur que és un record que conservareu sempre dins vostre! Un petó

scrapbooking rules ha dit...

adoro este album.
quiero uno igual :)
un beso,
celia

Blog hotmail ha dit...

T'ha quedat un Album ben maco, i a mes m'encanta com l'has organitzat, es veu de seguida que serà practic. I els colors elegits, trobo que li van força be.

pepacht ha dit...

!Un album precioso! y a mi tambien me encanta lo vintage