Pàgines

divendres, 8 de juny de 2012

Dies especials


Tinc tantes coses per explicar! i totes bones. Com que tot ha estat tan fantàstic no se per on començar! Seguiré l'ordre cronològic.
¡Tengo tantas cosas por explicar! y todas buenas. Como todo ha sido tan fantástico no se por donde empezar! Seguiré el orden cronológico.


Un dia a TV3. Un grup de dones fent pinya per una afició compartida i una gran amistat. Un dia inoblidable!
Per veure el vídeo fer clic aquí al minut 12.10.

Un día en TV3. Un grupo de mujeres haciendo piña por una afición compartida y una gran amistad. ¡Un día inolvidable! 
Para ver el vídeo haz clic aquí en el minuto 12.10.Que us puc dir de la Trobada de Fem Scrap! Un dia especial per gaudir del scrap amb amigues. Un dia per coneixer noves persones i per gaudir de les converses i  de compartir. Però sobre tot un dia de comprovar que Fem Scrap som un equip com no n'hi ha un altre amb una capacitat d'organitzar, d'ajudar, d'improvisar, de treballar, d'estimar,...

¡Qué os puedo decir de la Trobada de Fem Scrap! Un día especial para disfrutar del scrap entre amigas. Un día para conocer nuevas personar y para disfrutar de las conversaciones y de compartir. Pero sobre todo un día de comprobar que Fem Scrap somos un equipo como no hay otro con una capacidad de organizar, ayudar, improvisar, amar,...
I per arrodonir el dia van venir els de 8TV per gravar un reportatge de la Trobada

I para redondear el dia vinieron los de 8TV para grabar un reportage de la Trobada.

4 comentaris:

Fem Scrap ha dit...

ole ole ole !!!!!!!!

Marbel ha dit...

Uns dies molt intensos per vosaltres! Felicitats!

Raquel Martín ha dit...

Esther, sí, Fem Scrap sou un equip com no n'hi ha un altre. Gràcies per donar-nos l'empenta i ajudar-nos a les noves scraperes.

Scrapbloc ha dit...

Què bé ho has explicat! I és que realment ha estat una setmana increïble! I el millor de tot, compartir-ho perquè, per damunt de tot, som amigues que gaudeixen estant juntes i compartint emocions.
Petons. Sílvia