Pàgines

dimarts, 15 de maig del 2012

Telèfons

Encara que els mòvils hi podem guardar tots els números de telèfon a mi m'agrada portar un llistí amb aquells números que no utilitzo tan sovint. Tenia una llibreta on els havia apuntat tots i ja estava que es queia de velleta. També em feia falta una llibreteta on tenir apuntades aquelles coses que oblido fàcilment. He dissenyat aquesta carpeta on guardar les dues coses: el llistí i la llibreta. Per dissenyar-les he utilitzat els papers de la Marisa i un Botó Creatiu de la col.lecció "1921". Aquesta col.lecció fa conjunt amb els papers.
Per protegir el paper i que no es faci malbé de seguida l'he plastificat.

A pesar de que en los móbiles podemos guardar todos los números de teléfono a mi me gusta llevar un listín con aquellos números que no utilizo a menudo. Tenía una libretita dondo los había apuntado todos y ya estaba que se caía de viejecita. También necesitaba una libreta donde apuntar aquellas cosas que olvido fácilmente. He diseñado esta carpeta donde guardar las dos cosas: el listín y la libreta. Para diseñarlas he utilizado los papeles de Marisa y un Botón Creativo de la colección "1921". Esta colección hace conjunto con los papeles.
Para proteger el papel y que no se estropee enseguida la he plastificado.







4 comentaris:

Montse ha dit...

Preciosa! La carpeta i les llibretes. Jo sóc de les que també necessita apuntar els telèfons sobre paper :). On es venen aquests papers de la Marisa? Per cert... els botons creatius són fantàstics, fa poc en vaig comprar alguns i ja tinc ganes d'utilitzar-los. Un petonet

scraprosarr2 ha dit...

Esther una monada!!!!!

Loretta ha dit...

Una preciosidad de trabajo, y un blog maravilloso!Lo acabo de descubrir y me ha encantado.
Bsts!!

marta trescreatives ha dit...

Maquissima, com sempre,aquests papers de la Marisa Bernal m'encanten. Montse jo els vaig comprar a scraphouse a la fira de Badalona.