Pàgines

divendres, 25 de maig del 2012

La comunió de la Cristina

Fa anys,amb la Carla, vam preparar un vídeotutorial per fer un àlbum acordeó.

Hace un tiempo, con Carla, preparamos un videotutorial para elaborar un miniálbum acordeon.





Ara la Cristina ha fet la comunió i he pensat que aquesta estructura d'àlbum servia per la idea que tenia. Volia un àlbum que es pogués posar com a marc de fotos sobre la prestatgeria de l'habitació.

Ahora Cristina ha hecho la comunión y he pensado que esta estructura servía para la idea que tenía. Quería un álbum que se pudiese poner como marco de fotos sobre los estantes de la habitación.



He enganxat tres fotos de diferentes edats representant el pas del temps i que gran s'ha fet. A cada una un Botó Creatiu de la col.lecció "El mundo de Raquel".

He pegado tres fotos de diferentes edades representando el paso del tiempo y lo mucho que está creciendo. En cada una un Botón Creativo de la colección El mundo de Raquel.







I una butxaqueta perquè hi pugui guardar un recordatori.

Y un bolsillo para que pueda guardar un recordatorio.

No podia faltar una llibreta on anotar petites coses que no vol oblidar i on també la família li pugui escriure alguna coseta.

No podía faltar una libreta donde anotar pequeñas cosas que no quiere olvidar y donde también la familia le pueda escribir alguna cosita.


6 comentaris:

Silvia Segura ha dit...

WUAAAAAU ha quedat precios, fantàstic, superbonic, m'encanta!!!!...i els bontons creatius són una passada, li queden genials!!!petonets

Montse ha dit...

M'encanta la combinació de colors!!! T'ha quedat preciós i m'has donat una idea per un regal que haig de fer!! Un petonet

isabel ha dit...

aquesta estructura es molt agraida
queda fantastic la idea de las fotos fensa gran

Marbel ha dit...

Realment passen els anys molt ràpid i és mirant als nostres fills com més compte ens donem. Unes fotografies molt boniques, el mini genial i més amb la utilitat que li vols donar. i ha quedat tot preciós. Un petó.

Blog hotmail ha dit...

Gracies per compartir el tutorial, es un album molt maco i senzill de fer.

Sílvia Scrapbloc ha dit...

És un treball meravell`s fet, com sempre, amb molt de gust i sentiment.
Petons. Sílvia