Pàgines

dijous, 19 d’abril del 2012

Organitzant les D'cos

La Sílvia us mostra com organitzar les D'cos en un àlbum. Una altra manera de guardar-les és en una caixa amb compartiments. He utilitzat una caixa de fusta que originàriament servia per guardar les bossetes d'infusions. com podeu veure a les imatges els compartiments s'adapten perfectament a les midas de les D'cos.
Primer he pintat totes les cantonades d'un color similar al color dels papers. Aquests són de la col.lecció “Promenade Bucolique” de Toga i la cinta i els  enquadernadors també són de la mateixa colecció. L'etiqueta és de Dailylike Love Cur-Manuscrit.


 Sílvia os muestra como organizar las D'cos en un álbum. Otra manera de guardarlas es en una caja con compartimentos. Yo he utilizado una caja de madera que originariamente servía para guardar las bolsitas de infusiones. Como podéis ver en las imágenes los compartimentos se adaptan perfectamente a las medidas de las D’cos.
Primero he pintado todas las esquinas de un color que se aproxima al color de los papeles. Los papeles que he utilizado son de la colección “Promenade Bucolique” de Toga y la cinta y los encuadernadores también son de la mima colección. La etiqueta es de Dailylike Love Cur-Manuscrit.

6 comentaris:

Marian ha dit...

Te ha quedado preciosa!!!
Un abrazo

Raquel ha dit...

És una cucada, la capsa és molt dolceta.

Petonets,

scraprosarr2 ha dit...

GràciesEtsher!! perque fa dies que pensaqva en fer alguna capseta per guardar el d'cos i aquesta idea m'ha semblat genial!!!!
Gracies

Eulàlia ha dit...

Bona idea Esther,ademes aquestes caixes son un viciii son tan mones amb els seus compartiments i aixi decorades son realment especials ;) Vaig preguntar per tu i ja em van dir que habies anat el dissabte ;) ja ens veurem,petons wapi!!

Unknown ha dit...

Molt bona l'idea, jo les tenia posades a una bosseta i no es gens pràctic. Gràcies per compartir Esther. Petonets!

Sílvia Scrapbloc ha dit...

T'ha quedat realment bonica. Has aconseguit una combinació de colors exquisida!
Petons. Sílvia