Pàgines

divendres, 30 de març del 2012

Parlem de...

Els àlbums fets amb sobres sempre m’han agradat. Podem guardar retalls de diaris, cartes d’amor, col·leccions  i pel que més m’agraden és per regalar a una amiga quan és el seu aniversari. En una targeta hi podem escriure missatges de felicitació, posem una foto, un dibuix,... i ja està!

Los  álbumes hechos con sobres siempre me han gustado. Podemos guardar recortes de periódicos, cartas de amor, colecciones y para lo que más me gustan es para regalar a una amiga cuando es su cumpleaños. En una targeta escribimos mensajes de felicitación ponemos una foto, un dibujo,.... ¡ y ya está!







Per fer aquest projecte he utilitzat els papers de Toga de la col·lecció Mademoiselle, les cintes i brads també són de la mateixa col·lecció. Per fer embossing he utilitzat la Decoratrice i les plantilles “Love” i el ram de flors. Per estampar la paraula “estimar” he utilitzat els segells de PMB.

Para hacer este proyecto he utilizado los papeles Toga de la colección Mademoiselle, las cintas y los brads también son de la misma colección. Para hacer embossing he utilizado la Decoratice y las platillas “Love” y el ramo de flores. Para estampar la palabra “estimar” he utilizado los sellos de PMB.

10 comentaris:

Unknown ha dit...

T'ha quedat molt maco i estic totalment d'acord amb tu, a mi també m'agraden molt els àlbum fets amb sobres, són molt pràctics i resultons... Petonets!

http://imaginaparaules.blogspot.com

Marbel ha dit...

T'ha quedat preciós, a mi també m'agraden els minis amb sobres. El paper i els dtalles molt fins i bonics. Un petó.

Montse ha dit...

T'ha quedat molt dolç... i sí... els sobres tenen quelcom d'especial, com les capses... el fet de no saber què amaguen dins seu posen la màgia. Ptons

Blog hotmail ha dit...

T'ha quedat molt maco

tesascrap ha dit...

Es precioso Esther, unos colores muy delicados.
Besos.

Almudena ha dit...

que senzill i resulton. M'agrada molt. Vaig a fer servir la tècnica de la Silvia: jo també sóc la teva amiga. I ara la del teu fill: eh????

marta trescreatives ha dit...

Delicat i sencill però preciòs com tot el que fas!! Ets la meva inspiració Esther!!, agafo idees pel concurs de scrapbloc que va d'àlbum amb sobres, jo no he fet cap però m'has animat. Petons.

Sílvia Scrapbloc ha dit...

I, escolteu, a la mà encara és més bonic i tot!
Petons. Sílvia

Immaculada ha dit...

M'encanten els àlbums de sobres!
Amb aquests papers queda genial.
Té deixat un premi al meu blog
http://ambmanetes.blogspot.com.es/2012/04/premi-pel-blog.html

Helena ha dit...

M'encantan aquests papers! t'ha quedat precios.
Helena