Pàgines

dimarts, 13 de març del 2012

Curs de scrap a l'escola La Lluna

La Mª José ja fa temps em va proposar de fer un curs de scrap a l'escola bressol La Lluna de Caldes de Montbui on ella treballa. Un dia em van convidar a veure l'escola i en vaig quedar enamorada. Un espai acollidor, molt ben preparat i amb molta llum. Tot està pensat perquè els nens s'hi trobin bé. Tot està al seu nivell. Després vaig conèixer les mestres i vaig veure persones que estimen la seva feina i gaudeixen de les coses ben fetes.

Mª Jose ya hace tiempo me propuso haceer un curso de scrap en la escuela La Lluna de Caldes de Montbui donde ella trabaja. Un día me invitó a ver la escuela y quede enamorada. Un espacio acogedor, muy bien preparado y con mucha luz. Todo está pensado para que el niño esté a gusto. Todo está a su nivel. 
Despúes conocí a las maestras y vi a personas que aman su trabajo y que disfrutan de las cosas bien hechas.





Em van comentar que cada una elabora una llibreta de la seva estança o classe. Cada dia expliquen el què han fet a la classe i enganxen fotografies i altres coses. A l'entrada de la classe tenen un faristol amb la llibreta oberta i quan els pares venen a buscar els nens poden llegir el diari. Quina sorpresa! scrapbooking adaptat a l'escola!!! Quines llibretes més meravelloses!!

Me comentaron que cada una elabora una libreta de la "estança" o clase. Cada día explican lo que han hecho en la clase y pegan fotografías y otras cosas. En la entrada de la clase tienen una peana con la libreta abierta y cuando los padres vienen a buscar a los niños pueden leer el diario. ¡Qué sorpresa! ¡Scrapbooking adaptado a la escuela! ¡Qué libretas más maravillosas! 






Volien millorar les seves llibretes i em van proposar un curs per conéixer noves tècniques, altres recursos,... Necessitaven  resultats òptims amb el material que es te a l'escola. No m'hi he pogut resistir. Els hi he preparat la seva llibreta de pràctiques. No hi podia faltar un Botó Creatiu de la nova col.lecció.

Querían mejorar sus libretas y me propusieron un curso para conocer nuevas técnicas, otros recursos,... Necesitaban resultados óptimos con el material que se tiene en la escuela ¡No me pude resistir!.Les he preparado su libreta de prácticas. No podía faltar un Botón Creativo de la nueva colección.





Les classes han estat molt agradables, amb persones participatives i molt il.lusionades per aprendre.

Las clases han sido muy agradables, con personas participativas y muy ilusionadas por aprender. 





I aquestes han estat les seves llibretes.

 Y estas han sido sus libretas.

















8 comentaris:

pilar ha dit...

Maquíssimes!!!

Jo també sóc educadora d'escola bressol i trobo una idea genial posar l'activitat acompanyada amb fotos.

Felicitats a l'equip educatiu de La LLuna!!!

Pilar

Anònim ha dit...

sempre fas coses molt constructives ,inprimeixes la teva humanitat a les personas que te envoltan.I aquest son els resultats
felicitats
isabel tressomnis

gigi et moi ha dit...

M'ha agradat molt Esther! els hi has ensenyat un munt de trucs i recursos. Segur que repetiràn, quina gràcia m'ha fet la fotografía on estàven treballant, les cadires i les taules són minis!!!! Un petó.

naltin ha dit...

Visto en "vivo y en directo" es una pasada ... Son muy afortunadas de tenerte como profesora!!!! lo que habrán aprendido!!!! y con qué elegancia!!!!
besos,
marisa

Marian ha dit...

Chapó!!!!ha tenido que ser una experiencia estupenda, felicidades!!!
Un abrazo

anna gs ha dit...

Ostres Esther !!!!
Quina feina més maca i tot el que haurant aprés amb tu .... Com m´agraden els teus treballs tan pulcres !
Una forta abraçada,

ANNA

marta trescreatives ha dit...

Molt bona feina, com sempre. Una bonica experiència i scrap pels més menuts !

Sílvia Scrapbloc ha dit...

Quina iniciativa més fantàstica! Segur que han après molt. Tenen bona mestra i ganes!
Petons. Sílvia