Pàgines

dilluns, 2 de gener del 2012

Quan vindran els Reis?


Aquests dies primers de l’any són uns dies màgics. I encara que els meus fills ja són grans els visc amb una especial intensitat. La il·lusió de pensar què hi haurà, els nervis per encertar el què has comprat, esperar veure la cara que farà…

Ja sabeu que d’un temps ençà m’he afeccionat a les llibretes i que a l’estiu vaig fer-me una llibreta d’estiu que vaig compartir amb vosaltres.

Últimament he preparat un quadern del meu 2012 i he pensat que aquests dies són adequats per compartir-lo amb vosaltres. Penso que és un projecte que pot servir també per persones que no fan scrap i és per això que ja n’he preparat uns quants per amigues meves.
Cada dia us aniré desvetllat algun detall del projecte. Fins demà!


Estos días primeros del año son unos días mágicos. Y aunque mis hijos ya son mayores los vivo con una especial intensidad. La ilusión de pensar que habrá, los nervios por acertar lo que he comprado, esperar ver la cara que harán…

Ya sabéis que de un tiempo a esta parte me he aficionado a las libretas y que este verano hice una libreta de verano que ya compartí con vosotras.

Últimamente he preparado un cuaderno de mi 2012 y he pensado que estos días son adecuados para compartirlo con vosotras. Pienso que es un proyecto que puede servir también para personas que no hacen scrap y es por esto que ya he preparado unos cuantos para amigas mías.

Cada día os iré desvelando algún detalle del proyecto. ¡Hasta mañana!

3 comentaris:

Raquel Reyes ha dit...

Quines ganes de veure'ls !!!

Petonets,

Alícia ha dit...

sí sí! quines ganes!!!!!!! un*

anna gs ha dit...

Gràcies per compartir els teus projectes amb nosaltres !!!
Bon Any !!!!

ANNA