Pàgines

divendres, 20 de gener del 2012

Colecció de llàpis


El meu marit col.lecciona llàpis i a vegades m'havia demanat una capsa per guardar-los. Quan vaig veure aquests papers de Toga vaig pensar que havia arribat el moment.
He utilitzat una capsa de fusta de les que serveixen per guardar les bossetes de les infusions. Per poder col.locar els llàpis he tret els compartiments de fusta i després he folrat la caixa. També he folrat el llàpis.

Mi marido colecciona lápices y me había pedido varias veces una caja para guardarlos. Cuando vi la colección de papeles  de Toga pensé que había llegado el momento.
He utilizado una caja de madera de las que sirven para guardar las bolsitas de las infusiones. Para poder colocar los lápices he sacado los compartimentos de madera y después he forrado la caja. También he forrado el lápiz.



7 comentaris:

Scaila ha dit...

Muy bonito, seguro que le encanta a tu marido.
Feliz Viernes!
Muak

Alicia8660 ha dit...

Preciosa la caja, muy acertados los papeles le quedan estupendos

Almudena ha dit...

Mira! jo també vaig col·leccionar llapis durant un temps, i els tinc morts de risa en un prestatge. Et passaré uns quants perque li donis al teu marit

Marbel ha dit...

Molt maca la caixa i els papers, Jo col.ecciono gomes d'esborrar, ja,ja, les tinc en una caixa de cartró, peró ara ja se que puc fer. Un petó.

Sílvia Scrapbloc ha dit...

Els papers són molt macos però és que tu els has combunat meravellosament! És preciosa (i al natural encara més!)
Petons. Sílvia

Silvia Segura ha dit...

QUINA PRECIOSITAT Esther!!!! T'ha quedat maquíssim, i estic d'acord amb la Silvia, has combinat genial els papers. petons

albasier ha dit...

Que bonita!!!! me encanta la idea, me imagino que tu marido estara encantado